Tepe Nautilus’ta 10 Kasım Özel Sergisi “Atatürk’ü Özlemle Anıyoruz”

Tepe Nautilus’ta 10 Kasım Özel Sergisi “Atatürk’ü Özlemle Anıyoruz”

Tarihler: 06 Kasım 2019 Çarşamba ~ 13 Kasım 2019 Çarşamba

Yer: Tepe Nautilus

Adres: Fatih Cad. No: 1 Acıbadem Kadıköy - Istanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0 (216) 339 39 29

Faks: 0 (216) 339 39 20

Web: http://www.tepenautilus.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2019 ~ Kas 13, 2019

Tepe Nautilus, Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde “Atatürk’ü Özlemle Anıyoruz” isimli sergiyi ziyaretçileriyle buluşturuyor. Çok özel bu sergide, araştırmacı ve koleksiyoner A. İlhan Gülek’in özel arşivinde yer alan; yurtdışında basılmış Atatürk’e ait orijinal kitaplar, plaklar ve madalyaların yanı sıra Atatürk’ün özel fotoğrafları da yer alacak.

Tepe Nautilus, Atatürk’ün ölüm yıldönümüne özel, Atatürk’e ait eşya ve fotoğraflarını koleksiyoner A. İlhan Gülek’in “Atatürk’ü Özlemle Anıyoruz” isimli sergisinde ziyaretçileriyle bir araya getiriyor. Sergide; Atatürk’e ait yurtdışında basılmış orijinal kitaplar, dergiler, plaklar, madalyalar ve kasetler bulunuyor. Atatürk’ün 1927 yılı basım tarihli Nutuk kitabı da bu özel sergide ziyaretçilerini bekliyor.

Sergide dünya liderlerinin Atatürk hakkındaki görüşleri, kartpostallar, Türkiye’nin farklı yerlerinde çekilmiş 10 Kasım fotoğrafları ve Atatürk’ün çocuklar ve gençlerle çekilmiş fotoğrafları da yer alırken aynı zamanda bronz ve alçı olmak üzere iki adet özel Atatürk maskları da sergilenecek.

A.İlhan Gülek’in koleksiyonundan derlenerek hazırlanan sergi, 6 Kasım’da Tepe Nautilus 1. Kat alanında kurulacak ve 13 Kasım tarihine kadar ziyarete açık kalacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT