Yalın Karma Fotoğraf Sergisi

Yalın Karma Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 20 Mart 2023 Pazartesi ~ 03 Nisan 2023 Pazartesi

Yer: La Visione Art Gallery

Adres: Süleyman Seba Cad. No: 58 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2023 ~ Nis 3, 2023

La Visione Art Gallery, 20 Mart - 3 Nisan 2023 tarihleri arasında, Fotoğraf Sanatçısı Timurtaş Onan’ın danışmanlığında gerçekleşen ve 17 fotoğrafçının 51 eserinden oluşan"Yalın " adlı karma fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.

Bir yıllık proje sürecinde fotoğrafçılar, çeşitli mekanlarda yaptıkları çekimler ile süsten ve zorlamadan uzak, leke ve formun birlikte değerlendirildiği yalın fotoğraflar üretmeye odaklandılar. Sergi ile birlikte birde kitapçık hazırlandı.

Sergide eserleri yer alan fotoğrafçılar; Emel Arısan, Lina Basmacı, Nurhayat Baysal, Semiha Berkem, Sema Cengiz, Alain Danon, Meral Egüz, Dilek Elçiçek, Neslihan Harmancı, Müjgan Horozoğlu, Hamiye Kalcıoğlu, Neşe Karaarslan, Sibel Razzon, Harika Topaloğlu Yücel, Nurdan Turan, Arzu Ünal Çokşirin ve Işıl Yaman

“YALIN” adlı sergi; La Visione Art Gallery’nin Beşiktaş’daki adresinde 3 Nisan 2023 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT