Yalnızca 32 Yıllık Ömrü Olan Mutlu İnsanların Yaşadığı Ülkenin Sosyal Sorumluluk Sergisi

Tarihler: 26 Temmuz 2011 Salı ~ 02 Ağustos 2011 Salı

Yer: Galeri Işık

Adres: Teşvikiye Cad. No: 152 Nişantaşı - İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 233 12 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 26, 2011 ~ Ağu 2, 2011

100 yaşını devirmenin sırları adlı araştırması, sergisi ve kitabı ile bilimsel ödül kazanan Gazeteci Yazar Esra Tüzün’den etkileyici bir proje...

Gazeteci Yazar Esra Tüzün, bu kez de dünyanın en kısa süre yaşanan noktalarını, maske ile girilebilen ülkeleri inceledi.

Bir halkın yok olduğu, Swaziland, Cape Town ve Johannesburg’da tecrit alanlarına girdi. Bu ülkelerde insanlar hastanelerde ölümle dans ediyor.

Seksen ülkeden, yirmi dev ortaklı bir sağlık ordusu, hastalıkları durdurmaya çalışıyor. HİV ve tüm ilaçlara direnen tüberküloza karşı 80 ülke savaş veriyor.

Esra Tüzün, bu ülkelerde yaşayan son derece mutlu insanların hastalığa karşı nasıl gülen yüzlerini koruduklarını, kara kıtanın hastalıkla dansını görüntüledi.

Onların anlattıklarını dinledi: “Hastalıklar mutsuzluk nedeni olamaz. Öleceğini bilerek gülebilmek, acı çekerken dans edebilmek mümkün.”

Bu deneyim sonrası ortaya çıkan fotoğaflardan oluşan sergi, 26 Temmuz Salı günü Teşvikiye Işık Galeri’de açılacak ve tüm Türkiye’yi dolaşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT