Her yemeğin yanına farklı bir lezzet yakışır. d.ream Akademi mutfağında yemeğin yanına eşlik edecek lezzetler sizler için pişecek.
"Her yemek kendisine eşlik edecek doğru rengi arar. İster kırmızı, ister beyaz, ister rose…Mutfağın bu renkli dünyasını keşfetmek üzere sizi Head Sommelier Stephane Vattepain ve Head Chef Tongar Fırat eşliğinde gerçekleşecek atölyemize bekliyoruz."
Yerelması çorbası, fındık ve ıspanaklı pesto Taze baharatlı kuzu fileto, kaparili ve pembe biber taneli parçalanmış taze patates, soğan turşusu salsa Sous Vide tekniğiyle hazırlanan creme brulee 12 Kasım 2016 / 14.00-17.00
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.