‘Yol Arkadaşı’, Galeri Işık’ta

‘Yol Arkadaşı’, Galeri Işık’ta

Tarihler: 15 Aralık 2019 Pazar ~ 30 Aralık 2019 Pazartesi

Yer: Galeri Işık Teşvikiye

Adres: Teşvikiye Cad. No:152 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 233 12 03

Web: http://www.galeriisik.com/tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2019 ~ Ara 30, 2019

Galeri Işık, küratörlüğünü Işık Gençoğlu'nun üstlendiği sanatçı Yakut Ayverdi’nin ‘Yol Arkadaşı’ isimli heykel sergisine ev sahipliği yapacak. Sanatçı Yakut Ayverdi'nin, kadının sosyokültürel yaşam alanı içinde yaşadıklarını tüm hassasiyeti ile ele aldığı ‘Yol Arkadaşı’ Sergisi, 15-30 Aralık tarihleri arasında Galeri Işık’ta izlenebilecek.

  Galeri Işık, sanatçı Yakut Ayverdi’nin sergisi ile unutulmaz bir projeye daha ev sahipliği yapıyor. ‘Yol Arkadaşı Sergisi’; aşılan(nasıl) ve aşılamayan(neden) yolları, yaşanmışlıkları ve yaşan(a)mamışlıkları kadın kimliği üzerinden irdeliyor. Sanatçı sergisinde, gözlemci kimliği ile duygu dolu eserleri izleyicisi ile buluşturuyor.

  Işık Okulları ‘Geleneksel 15 Aralık Buluşması’ kapsamında 50. mezuniyet yılını kutlayan sanatçı Yakut Ayverdi, sanat yaşamı boyunca minyatürden resme ve heykele uzanan zengin içerikle izleyici karşısına çıkmıştır. Ayverdi'nin heykellerinde; zarafet, kadınlara has koşulsuz dayanma gücüyle birlikte yaşam mücadelesi ve birbirine destek olmanın önemi öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT