Yolculuklar ve Anılar Sergisi

Yolculuklar ve Anılar Sergisi

Tarihler: 19 Temmuz 2023 Çarşamba ~ 31 Ağustos 2023 Perşembe

Yer: Trump Art Gallery

Adres: Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2023 ~ Ağu 31, 2023

Trump Art Gallery, yedi sanatçının bireysel olarak çıktıkları sanatsal yolculuğun ortak noktada buluştuğu ‘Yolculuklar ve Anılar’ adlı karma sergiye ev sahipliği yapıyor. Sergi 3 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

Trump Art Gallery bu kez yedi sanatçının bireysel olarak çıktıkları sanatsal yolculuğun ortak noktada buluştuğu ‘Yolculuklar ve Anılar’ adlı karma sergisi için kapılarını açıyor.

Yolculuklar ve anılar, hayatımızın duvar örgüsünü dokuyan iç içe geçmiş iki iplik. Varlığımızın dokusu, bizi tanımlayan hikayeler, geride bıraktığımız ayak izleridir.

Bir yolculuk tek bir adımla, bilinmeyene doğru bir inanç sıçramasıyla başlar. Bir amaç duygusuyla, aklımızda bir hedefle yola çıktık ama izlediğimiz yol asla düz değil. Bizi beklenmedik dolambaçlı yollara, engebeli araziden ve yumuşak vadilerden, okyanuslardan ve çöllerden geçerek bilinmeyenin kalbine götürerek kıvrılıp dönüyor.

“Görüntüler ve sesler, dokular ve tatlar, yol boyunca tanıştığımız insanlar, hepsi bizim birer parçamız oluyor. Çalışmalarımızı şekillendirip, ufkumuzu genişletiyorlar ve bizi merak duygusuyla dolduruyorlar” diyen yedi sanatçı, “Anılarımız bize nerede olduğumuzu, nereye gittiğimizi, öğrendiğimiz dersleri ve üstesinden geldiğimiz zorlukları hatırlatıyorlar. Böylece, biriktirdiğimiz ve henüz gelmemiş olan anıların güdümünde, daima ileriye doğru yolculuk etmeye devam ediyoruz. Yolda kıvrımları ve dönüşleri, inişleri ve çıkışları, güzelliği ve kaosu kucaklayarak yürüyoruz” diyor.

‘Yolculuklar ve Anılar’ karma sergisinde; Büşra Aktekinoğlu Babat, Mahmut Can Akagündüz, Mehmet Babat, Pınar Bora, Samet Öztürk, Utku Öksüz ve Zeynel Abidin Koşarca olmak üzere, yedi sanatçı eserleriyle yer alıyor.

Küratörlüğünü Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği sergi, 3 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında Trump Alışveriş Merkezi B2 katında bulunan Trump Art Gallery’de ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT