İtiraz Ediyorum

İtiraz Ediyorum

Tarihler: 13 Aralık 2019 Cuma ~ 13 Aralık 2019 Cuma 13 Aralık 2019 20:30

Yer: Yasemin Yalçın Sahnesi

Ücret: *İndirimli biletlerden öğrenciler ile sendikalı işçi ve memurlar ilgili kartlarını girişte ibraz ederek yararlanabilir. - Tam 95.00 TL, İndirimli 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zeytinlik Mah. Yakup Sok. No:7 Balkır İşhanı (Eski 74 Sineması) Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212) 572 04 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2019 ~ Ara 13, 2019
Mandıra Filozofu filmleriyle tanınan, Müfit Can Saçıntı, İtiraz Ediyorum isimli, canlı müzikli tek kişilik güldürüsünde, güldürürken düşündürmekle kalmıyor, eğlendirirken de düşündürüyor.

"Mandıra Filozofu filmleriyle tanınan, Müfit Can Saçıntı, İtiraz Ediyorum isimli, canlı müzikli tek kişilik güldürüsünde, güldürürken düşündürmekle kalmıyor, eğlendirirken de düşündürüyor. Filmlerindeki eğlenceli kapitalist sistem eleştirisini gösterisinde de sürdüren Müfit Can Saçıntı, gösterinin isminden de anlaşılacağı gibi çeşitli konularda itirazlarını eğlenceli bir şekilde dile getiriyor.

Evlilikten, eğitim sistemine, çalışma hayatından reklamlara kadar, pek çok konuda düşündürürken güldürmeyi başarıyor. Oyunun canlı müziklerini ise, dünyada ender bulunan kontr tenor bir sese sahip Ateş Arya yapıyor. Oyunda Kantodan “rap”e kadar pek çok eğlenceli şarkı yeralıyor. Müfit Can Saçıntı’nın yazdığı oyun, Avrupa'daki bazı festivallere şimdiden davet almaya başlarken, yıl boyunca Türkiye’de ve Avrupa'da sahnelerde olacak."

Yazan Oynayan: Müfit Can Saçıntı
Müzik: Ateş Arya / Coşkun Kaymak
Işık: Ersin Kızılkaya
Organizasyon Sorumlusu: Önder Saral
Avrupa Temsilcisi: Ufuk Güldü

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- İndirimli bilet kategorisinden öğrenciler ile sendikalı işçi ve memurlar yararlanabilir. Öğrenciler etkinlik girişinde öğrenci kartlarını, sendikalı işçi ve memurlar ise sendika kartını etkinlik girişinde ibraz etmeleri gerekmektedir.- Kokteyl saat 20:00'de, etkinlik saat 20:30'da başlayacaktır.- PDF bilet çıktısını konser günü yanınızda bulundurmanız ve girişte ibraz etmeniz gerekmektedir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT