Rock Müzikaller

Rock Müzikaller

Tarihler: 24 Eylül 2018 Pazartesi ~ 24 Eylül 2018 Pazartesi 24 Eylül 2018 21:00

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: Protokol - 500.00 TL 1. Kategori - 250.00 TL - Tükendi 2. Kategori - 200.00 TL 3. Kategori - 175.00 TL 4. Kategori - 150.00 TL 5. Kategori - 125.00 TL 6. Kategori - 100.00 TL 7. Kategori - 75.00 TL 8. Kategori - 60.00 TL - Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2018 ~ Eyl 24, 2018
“Rock Müzikaller”11 Yıl aradan sonra güçlü bir kadroyla yeniden Açıkhava’da!
Tek Gala

“Nasıl bir çoşku, nasıl bir heyecan, keyif ve gurur...Açıkhava’da Rock Müzikaller gecesinin bende bıraktığı duygular bunlar işte...”
Hincal Uluç-Sabah 2007

“Rock Müzikaller ekibi önemli bir iş başardı.Ayrıksı bir projeyi sahnelemeyi ve bununla Açıkhava’yı doldurmayı başardılar.”
Naim Dilmener- Radikal 2007

“Meğer bu şarkıcıların yanı sıra müthiş bir kadroyla karşılaşacakmışım sahnede.Rock Müzikaller neden tek geceyle sınırlıydı? Bir-iki gece daha mutlaka yapılmalıAçıkhava’da.
”Onur Baştürk- Hürriyet 2007

“Rock Müzikaller süper bir proje.
”Rahşan Gülşan- Sabah 2007

2007 yılında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelendiğinde, o yazın en çok ilgi gören ve adından bahsettiren müzikal projesi "Rock Müzikaller", 11 yıl aradan sonra , 24 Eylül Pazartesi günü 21:00'da, güçlü kadro ve iddialı repertuvarı ile seyircinin karşısına çıkıyor.

Bol Starli, Müthiş Kadro…
Rock Müzikaller Yeniden projesinin kadrosunu oluşturan sahne duruşu, yorumcu ve oyunculukları ile geniş kitlelerin severek takip ettiği isimler uzun ve titiz bir ön hazırlık sonucunda belirlendi.

Tiyatro ve alternatif müzik dünyasının sevilen isimleri bu projede buluştu. Zuhal Olcay’ın guest star olduğu projede ayrıca; Aslı Gökyokuş, Ayça Varlıer, Erdem Yener, Evrencan Gündüz, Ferman Akgül, Gripin, Özge Borak, Özge Fışkın, Serel Yereli, Seran Bilgi, Şehnaz Sam yer alıyor.

Çok İddialı Bir Repertuar Hazırlandı
Hair, We Will Rock You, Footloose, Rent, American Idiot, School of Rock, Jesus Christ Superstar gibi dünyaca ünlü rock müzikallerinden seçilen iddialı bir repertuar hazırlandı.

Müzik Direktörü : Tuluğ Tırpan
2007 yılında  bestelediği Mevlana Senfonik Şiiri ile eleştirmenlerden,  "Sıra dışı, nefes kesen ve 2007 yılının en dikkate değer eseri" övgüsünü alan Tuluğ Tırpan 2007 de olduğu gibi yine projenin müzik direktörü.

Reji: Onur Turan
Duayen Haldun Dormen’in yetiştirdiği genç yeteneklerden  Onur Turan 2007 de olduğu gibi yine projenin yönetmen koltuğunda.

Koreograf: Nur Sonbahar
Starlara yorumlayacakları parçalara uygun koreografiler hazırlayıp onları haftalarca çalıştıran, ensemble ı aynı şekilde projenin tamamlayıcı parçaları olarak en uygun yerlere yerleştiren yine tanıdık bir isim; Danset Sahne Sanatları’nin sahibi Nur Sonbahar 

Proje: Nurcan Karaca
Rock Müzikaller Yeniden projesi, daha önce Senfonik İbrahim Tatlıses, Senfonik Şebnem Ferah, Broadway’den İstanbul’a Müzikaller gibi çok ilgi gören projelere de imza atan Nurcan Karaca’ya ait. 

Hem müzikal severler hem de rock severler için kaçırılmaması gereken bir proje, bizden söylemesi…

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Oragnizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT