So, Count Mine.

So, Count Mine.

Tarihler: 15 Şubat 2021 Pazartesi ~ 15 Şubat 2021 Pazartesi 15 Şubat 2021 06:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: - 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2021 ~ Şub 15, 2021
Önemli Not: Tüm zaman dilimleri Türkiye saatlerine göre ayarlanmıştır.

Akuafob, şeytani bir ergen, ve boyalı bir mazoşist.

So, Count Mine. dijital tiyatral bir deneyim. Karantinada oluşan uluslararası (Türkiye, Hong Kong ve Rusya) It's Us: Ophelia kolektifinin çıkış projesidir. 

So, Count Mine. tematik olarak, utancın oluşumlarını ve evrelerini, sürrealist, deneysel bir bakış açısından üç farklı karekterin gözünden yansıtır ve araştırır. 

Yaratılan dijital ortam seyirciye 3 farklı yol sunacaktır. Yolların her biri farklı sıralamalarla 9 orijinal kısa filmden oluşmaktadır. Filmlerin hepsi, pandemi boyunca süreç odaklı atölyelerle beraber kolektif tarafından yaratılmıştır.

It's Us: Ophelia Kolektifi:
Cemre Su Salur
Elif Soğuksu
Gökçe Uygun
Nana Makharashvili
Reggie Yip

- Gösterim tarihinde giriş yapabilmeniz için bir şifreye ihtiyacınız olacaktır. Biletinizi satın aldıktan sonra şifrenizi almak için tek yapmanız gereken itsusophelia@gmail.com email Konu Başlığına Bilet Referans Numaranızı ve katılım sağlayacağınız tarih ve saati belirtip göndermeniz yeterlidir. Şifreniz ise seansınızdan sonra kullanıma kapanacaktır.- DİKKAT!: Bu etkinlik, şiddet-korku öğeleri hem de cinsel eylemler ya da ifadeler içermesi nedeniyle ancak 13 yaş ve üzerindeki çocuklara uygundur.- 75 dakikalık seansınız 9 kısa deneysel filmden oluşmaktadır. Site içerisinde toplam 2 saatiniz olacaktır, filmleri izledikten sonra projeyle ilgili detaylı bilgileri bulacağınız ve keşfedeceğiniz bir alana yönlendirileceksiniz.- Seansınız sırasında 3 seçenekten 1 tanesini seçmeniz gerekmektedir. Her 3 seçenekte de aynı filmler yer almaktadır fakat, hepsinin sırası kendine göre farklı şekilde sıranlandırılmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT