Babalar Günü’nde Hem Babalara Hem de Otizmli Çocuklara Anlamlı Hediye

Babalar Günü’nde Hem Babalara Hem de Otizmli Çocuklara Anlamlı Hediye

Tarihler: 07 Haziran 2023 Çarşamba ~ 07 Temmuz 2023 Cuma

Yer: Tohum Otizm Vakfı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 7, 2023 ~ Tem 7, 2023

20 yıldır Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB) tanısı olan çocuklar, gençler ve ailelerine umut olmak için çalışan Tohum Otizm Vakfı’na Babalar Günü için yapılacak her bağış otizmli çocukların eğitimine destek oluyor.

Otizm Spektrum Bozukluğu yaşamın ilk yıllarında ortaya çıkan gelişimsel bir farklılık. Bugün son yapılan araştırma verilerine göre her 36 çocuktan 1'inin otizm riski ile doğduğu tahmin ediliyor. Toplumda görülme sıklığı gittikçe artan otizmin tek çaresi erken tanı ve nitelikli yoğun özel eğitim.

20 yılda gerek Tohum Otizm Eğitim Kurumları’nda okuyan öğrencileri gerekse yurt çapında yaptığı projeler ile 760.987 otizmli çocuğun ve ailesinin hayatına dokunan Tohum Otizm Vakfı, Babalar Günü’nü daha anlamlı hale getirerek otizmli çocukların geleceğine umut olmaya devam ediyor.

Türkiye’de otizm spektrum bozukluğu olan çocukları erken tanı ve eğitim ile topluma kazandırmayı, otizmli çocuklar ve ailelerinin eğitim ve sağlık hizmetlerinden eşit şartlarda yararlanabilmelerini amaçlayan Vakfın web sitesinde (www.tohumotizm.org.tr) Tohum Otizm Vakfı sertifika bağışları bölümünden bağışta bulunarak babanız adına özel bir sertifika oluşturabilirsiniz. Tohum Dükkan sitesini ziyaret ederek (www.tohumdukkan.com) babanıza özel bir hediye alabilir, Tohum Otizm Vakfı’nın eğitim çalışmalarını destekleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT