Köy Okullarına Askıda Çocuk Kitabı Kampanyası

Köy Okullarına Askıda Çocuk Kitabı Kampanyası

Tarihler: 19 Eylül 2020 Cumartesi ~ 19 Kasım 2020 Perşembe

Yer: Yeni İnsan Yayınevi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2020 ~ Kas 19, 2020

Yeni İnsan Yayınevi, pandemi koşullarının getirdiği yeni normalden en fazla etkilenen kesimlerden olan çocuklar için harekete geçiyor. Yayınevimiz, Köy Okulları Değişim Ağı (KODA) ile iş birliğine giderek askıda çocuk kitabı uygulaması başlatıyor.

COVID-19 salgını sonrası eğitimin yarıda kesilmesi ve okula dönüşün çevrim içi ortamda gerçekleşmesi, çocuklarımızın hayatını birçok yönden etkiledi. Köylerde yaşayan çocuklar da en az kentteki çocuklar kadar uzaktan eğitim sürecinde internet ve temel eğitime erişimde zorluklarla karşılaştı. Pandemi koşulları sebebiyle uzaktan eğitime uyum sağlamaya çalışan öğrenciler aynı zamanda sokaklarda özgürce oyunlar oynayıp, arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle görüşemedikleri için de psikolojik olarak zorlanabiliyor.

Tüm bunları düzeltmek yine bizlerin elinde!
Yeni İnsan Yayınevi olarak köylerde yaşayan öğrencileri unutmadık ve toplumun her kesiminin katılabileceği bir kampanya başlattık. Çocuk kitaplarımızdan oluşan Fide Kitaplığı’nı öğrencilerle buluşturma kararı aldık. “Köy Okullarına Askıda Fide Kitapları” adını verdiğimiz kampanya kapsamında dileyen herkes yayınevimizden satın aldığı çocuk kitabını köy okullarına bağışlayabilecek. Satın alınan kitaplar KODA aracılığıyla köy okullarında çalışan öğretmenlere ulaştırılarak, köylerde yaşayan çocuklarla buluşturulacak.

Köylerde yaşayan öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde kitaplarla buluşmasını sağlayarak onlara destek olmak istiyorsanız, siz de “Köy Okullarına Askıda Fide Kitapları” kampanyamıza katılabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT