Müzede Sahne - do, laş, mak

Müzede Sahne - do, laş, mak

Tarihler: 11 Ağustos 2022 Perşembe ~ 11 Ağustos 2022 Perşembe 11 Ağustos 2022 17:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2022 ~ Ağu 11, 2022
“Geri dönüş” ve “dolaşmak” kavramlarını ekolojik bir yöntem ve biçim olarak benimseyen Eylem Ejder, tiyatro ve ekoloji ilişkisi üzerine araştırma notlarını, şiir-metin ve otokurmaca yazılarından oluşan günlüğü ve fotoğrafları ile harmanladığı çalışmasını sunuyor. Çalışma, geri dönüşün temeline oturan,i dönülecek bir yer olduğu fikrini, dolaşmak ve köklenmek eylemleri üzerinden okuyarak, arayışın kendisini görünür kılmak ve bu arayışın geri dönüştürdüklerinin izini sürmek istiyor. Bitmemişliğin, gelişigüzelliğin, karışmanın ve geriye dönüp bakmanın içgüdüsel bir ekolojik yönteme dönüştüğü bu arayışta, dolaşmak eylemi bizi ekolojik düşüncenin kalbinde yer alan “dolaşıklık” (entanglement) kavramına ve kavramın Türkçede sahip olduğu anlam ve çağrışım çoğulluğunca, kelimelerden ve imgelerden oluşan patikalara çıkarıyor. Yazan ve Sunan: Eylem Ejder Tür: Sunum-Performans Süre: 60 dk 13 yaş ve üzeri izleyici için uygundur. **Etkinlik Kuralları:** -Kapı açılış saati 19.45 -Etkinlik ücretsizdir ve katılım kapasite ile sınırlıdır. Her oyuna ilişkin yaş sınırı etkinliğin satış sayfasında belirtilmiştir. -Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar. -Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. -Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Tüm Bilet Fiyatları:

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT