Müzede Sahne - Taş

Müzede Sahne - Taş

Tarihler: 11 Ağustos 2022 Perşembe ~ 11 Ağustos 2022 Perşembe 11 Ağustos 2022 18:45

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Ücret: Genel Satış 220.00 ₺ - Genel Satış 110.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2022 ~ Ağu 11, 2022
Üç kuşaktan üç kadının yaşadığı köy, bir taş ocağının açılmasıyla cehenneme döner. Köyün yaşlı kadınlarının başlattığı direniş, meydana gelen çevre felaketine çözüm olamaz. Kadınlar çareyi topraklarına bu kötülüğü yapanların karşısına dikilmekte bulurlar. Böylece üç kadının şiirsel direniş yolculuğu başlar. Yol boyunca hayatlarını paylaştıkları doğayla iç içe geçmiş hatıralarına tanık oluruz. Hayatları boyunca doğanın kucağında aldıkları kararları, haberleri, kayıpları; buldukları aşkları, şifaları, tesellileri hatırlar ve hatırlatırlar. Sonunda zorlu yolculuk tamamlanır. Direnişçi kadınlar ve taş ocağı açmak için gelenler, yolun bitiminde beklenmeyen bir şeyle karşılaşırlar. Yazan: Şebnem İşigüzel Yöneten: Zinnure Türe Yönetmen Yardımcısı: Yasemin Derme Işık Tasarımı: Ayşe Sedef Ayter Dekor ve Kostüm Tasarımı: Tuğçe Yıldırım Ses Tasarımı: Utkan Akçay Oyuncular: Aslı İçözü, Banu Fotocan, Ayda Akkaya Tür: Oyun Süre: Tek perde, 60 dk 13 yaş ve üzeri izleyici için uygundur. **Etkinlik Kuralları:** -Kapı açılış saati 21.30 -Her yaştan katılımcı bilete tabidir. Her oyuna ilişkin yaş sınırı etkinliğin satış sayfasında belirtilmiştir. -Kapıda bilet satışı olmayacaktır. -Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar. -Organizasyondan kaynaklanmayan sebepler için bilet iadesi yapılmaz. -Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. -Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Tüm Bilet Fiyatları:

Genel Satış 220.00 ₺

Genel Satış 110.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT