Dünya Kadınlar Gününde Kadın Sanatçılar En Sevdikleri Kadın Öykülerini Okuyacak

Dünya Kadınlar Gününde Kadın Sanatçılar En Sevdikleri Kadın Öykülerini Okuyacak

Tarihler: 06 Mart 2020 Cuma ~ 06 Mart 2020 Cuma 16:00

Yer: Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2020 ~ Mar 6, 2020

Tarihi Yarımada’dan aldığı mirası Hilton misafirperverliği ile birleştiren Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton, Dünya Kadınlar Günü’nü kadın öykülerinin okunacağı özel bir çay saati etkinliğiyle kutluyor. 6 Mart Cuma günü, tarihi Yeşil Ev’de bir araya gelecek olan yazar, oyuncu ve eleştirmenlerden oluşan kadın sanatçılar, kadınların bakış açılarını, hayatlarını konu alan en sevdikleri öyküleri katılımcılara okuyacak.

Sultanahmet’in en yeni oteli Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton, Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladığı kadın öyküleri okuma etkinliğine edebiyat tutkunu tüm kadınları davet ediyor. 6 Mart Cuma günü saat 16.00’da, tarihi Yeşil Ev’de gerçekleşecek olan öykü okuma etkinliğinde Yazar Şebnem İşigüzel, Gamze Arslan, Gül Ersoy, Mevsim Yenice, eleştirmen yazar Ayşegül Sönmez, tiyatro ve dizi oyuncusu Eylem Yıldız, o güne özel sürpriz konuklar kadın öyküleri okumak üzere buluşacak.

Kadın sanatçıların tercihlerine göre kendilerine ya da sevdikleri kadın yazarlara ait öyküleri okuyacakları Dünya Kadınlar Günü etkinliği, edebiyatın tam kalbinde, kadınların bakış açılarını ve hayatlarını konu ettikleri öykülerle geçecek. Günün bir diğer önemli özelliği de Yeşil Ev gibi tarihi bir konakta yapılacak olması…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT