Söyleşi: Yeni Medya Çağında Görsel ve İşitsel Deneyimler

Söyleşi: Yeni Medya Çağında Görsel ve İşitsel Deneyimler

Tarihler: 01 Ekim 2022 Cumartesi ~ 01 Ekim 2022 Cumartesi 15:00

Yer: HOOD Base

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2022 ~ Eki 1, 2022

Farklı disiplinlerde üreten üç sanatçıdan yaratım süreçlerini, görsel ve işitsel farklı sanat dallarının iç içe geçtiği çalışmalarını ve hem dünyada hem Türkiye’de edindikleri sahne deneyimlerini dinleyeceğimiz bir söyleşi. Gözde Sivişoğlu’nun moderatörlüğünü üstleneceği oturumun konukları; geçtiğimiz sene 31. Akbank Caz Festivali’nde birlikte performans sergileyen İstanbullu yeni medya sanatçısı Eda Urfalıoğlu (/da) ve alternatif sahnenin kendine özgü seslerinden trompetçi ve besteci Barış Demirel ile birlikte çeşitli janrlardan pek çok projede yer alan davulcu ve perküsyoncu Nihal Saruhanlı. “Yeni Medya Çağında Görsel ve İşitsel Deneyimler”, 1 Ekim’de HOOD Base’de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT