Anadolu Efes - FC Barcelona

Tarihler: 17 Kasım 2022 Perşembe ~ 17 Kasım 2022 Perşembe 17 Kasım 2022 17:30

Yer: Sinan Erdem Spor Salonu

Ücret: Tribün T1 175.00 ₺ - Tribün T2 115.00 ₺ - Tribün T3 50.00 ₺ - Tribün T4 100.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Olimpiyat Evi Yanı, Ataköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2022 ~ Kas 17, 2022
Mavilerin evinde dev mücadele! Girdikleri büyük rekabet ile son yılların en önemli karşılaşmalarından biri haline gelen Anadolu Efes - FC Barcelona mücadelesinde yeni bir randevu zamanı. EuroLeague’in 8. haftasında oynanacak olan bu dev karşılaşmada, Sinan Erdem Spor Salonu’nun eşsiz atmosferinde takımına desteğini göstermek ve mücadelenin bir parçası olmak için yerini almaya hazır mısın? **Etkinlik Kuralları** -Müsabakalara sadece ev sahibi takımın seyircileri alınacak ve misafir takımın seyircilerinin salona girişlerine izin verilmeyecektir. -2017 yılı ve sonrasında doğmuş taraftarlarımız, maçlarımıza ücretsiz girebilecektir. Ücretsiz giriş için biletler, Sinan Erdem Spor Salonu önündeki Mobilet gişelerinden verilecektir. Ücretsiz bilet, 2017 yılı ve sonrasında doğmuş taraftarlarımızın kimliği ibraz edilerek teslim alınabilecektir. Ücretsiz çocuk bileti sadece maça giriş hakkı verir, koltuk ve yer numarası içermez. Ayrıca 2017 yılı ve üzerinde doğan taraftarlarımız, koltuk verilmeksizin yani ebeveyninin kucağında oturmak şartıyla ücretsiz şekilde maçlarımızı takip edebilmektedir. -İl Spor Güvenlik Kurulu kararı uyarınca taraftarların şu eşyaları salona kabul edilmeyecektir: Bozuk para, fotoğraf makinesi, powerbank, şarj adaptörü, kişisel bilgisayar, şemsiye, özçekim çubuğu, profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera, fotoğraf makinası, Go-Pro çubuğu vb.), elektronik sigara, dışarıdan getirilen yiyecek-içecek, yanıcı veya patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm, makyaj malzemesi vb. gibi), kesici veya delici olarak kullanılabilecek her türlü eşya, lazer imleci, düdük ve işbu malzemelerle sınırlı olmayacak şekilde sahaya atılabilecek veya tehlike oluşturabilecek tüm materyaller. -Seyircilerin karşılaşma sırasında Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunu’na aykırı eylemlerde bulunması durumunda salon dışına çıkarılması hakkı, Anadolu Efes Spor Kulübü’ne aittir.

Tüm Bilet Fiyatları:

Tribün T1 175.00 ₺

Tribün T2 115.00 ₺

Tribün T3 50.00 ₺

Tribün T4 100.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT