Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko

Tarihler: 26 Eylül 2019 Perşembe ~ 26 Eylül 2019 Perşembe 26 Eylül 2019 19:00

Yer: Karataş Şahinbey Spor Salonu

Ücret: Platinum (Tarafsız Seyirci) - 150.00 TL - Tükendi! Gold (Tarafsız Seyirci) - 100.00 TL - Tükendi! Tribün (Anadolu Efes Tarafı) - 50.00 TL Tribün (Fenerbahçe Beko Tarafı) - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2019 ~ Eyl 26, 2019
35. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası için Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko Gaziantep’te!

Basketbol Süper Ligi’nde geçtiğimiz sezonun şampiyonu Anadolu Efes ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe Beko, 26 Eylül Perşembe günü saat 19.00’da Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda karşılaşacak.

İlki 1985’te yapılan ve her yıl sezon öncesinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kupası, statü olarak lig ve Türkiye Kupası’nın son şampiyonlarını karşı karşıya getiriyor. Geçtiğimiz yıl Turkish Airlines Euroleague Dörtlü Finali’nde ve Basketbol Süper Ligi final serisinde karşılaşan iki ekip, 2019-2020 sezonu öncesi Gaziantep’te oynanacak olan 35. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda kozlarını paylaşacak.

Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda gerçekleşecek kupa heyecanına tanıklık etmek için biletinizi hemen alın!

- Taraftarların kendilerine ayrılan bloklara oturmaları gerekmektedir. Aksi taktirde güvenlik güçlerince salon dışına çıkarılacaklardır. - 5 yaşından küçükler giremez, büyükler için bilet gerekmektedir. - Güvenlik sebebi ile salona sırt çantası ve valiz alınmayacaktır.- Naklen yayın nedeniyle TBF müsabaka tarih ve saatlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Tarafsız tribünlerine herhangi bir takıma ait forma, atkı vb. kıyafet ile giriş yapılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT