Big Boyz Off Road/On Air

Tarihler: 08 Aralık 2018 Cumartesi ~ 08 Aralık 2018 Cumartesi 08 Aralık 2018 10:00

Yer: Turkcell Platinum Offroad Park

Ücret: 1. Kategori - 1300.00 TL 2. Kategori - 1000.00 TL 3. Kategori - 850.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2018 ~ Ara 8, 2018
Big Boyz Off Road / On Air, Türkiye’nin ilk hobi ve Aktivite Festivali olan Big Boyz Festival’in etkinliğidir.

Sektörlerinin öncü ve başarılı markaları  Yaban Academy ve  Kaan Air in destekleri ile 8 Aralık Cumartesi günü  gerçekleşecek olan Big Boyz Off Road / On Air etkinliği ile önce 4x4 araçlar ile yoldan çıkacak sonrasında aynı gün içinde helikopter ile İstanbul’u havadan keşfedeceğimiz unutulmaz bir hafta sonuna hazır olun.

Big Boyz Off Road
Özel donanımlı  4x4 araçlar ile Yaban Academy’nin zorlu ve keyifli off road parkurunda içinizdeki macera ruhunu uyandırın. Bu spora başladığınızda sınırlar ve engeller biter serüven başlar. Zorluklarla mücadele etmeyi öğrenir, başarmanın ve ulaşmanın keyfini yaşarsınız. 

Yaban Academy’nin deneyimli eğitmenleri tarafından verilecek teori eğitimi ve brifinglerin ardından 20 dakika süresince eğitimen eşliğinde uygulamalı eğitim alacaksınız. Sonrasında ise 20 dakika boyunca öğrendiklerinizi tek başınıza pratiğe dökeceksiniz  

Big Boyz On Air
Kaan Air ile, eşsiz güzellikleri barındıran İstanbul’u  gökyüzünden keşfe çıkacağınız panoramik helikopter turu ile  unutulmaz bir deneyim yaşayacaksınız. 15 dakika süresince  Tarihi Yarımada ve Boğaz hattında gerçekleşecek yolculuğunuzda İstanbul’u yeniden keşfedeceksiniz. 

Etkinliğimiz 8 Aralık Cumartesi günü 10:00-15:30 saatleri arasında Yaban Academy, Turkcell Platinum Offroad Parkuru ve Kaan Air, Heliport’da gerçekleşecektir. Öğle yemeği, offroad parkuru ve havaalanı arasındaki ulaşım hizmeti ve tüm gün katılabileceğiniz balta ve ok atma eğitimi ücrete DAHİLDİR.

Kimler Katılabilir?
Sağlık sorunu olmayan herkes katılabilir. Araç kullanabilmeniz için B sınıfı ehliyetinizin olması gerekmektedir. *Yukarıda belirtilen uçuş etkinliği Ayazağa Kaan Heliport kalkış ve iniş olması durumunun müsaitliğinde geçerlidir. Hava muhalefetine bağlı olarak etkinliğin iptal ve ertelenmesi durumu olabilir.

Program
8 Aralık 2018/Cumartesi :
Yaban Academy, Turkcell Platinum Offroad Parkuru: 10:00 – 14:30
Kaan Air, Heliport: 14:30-15:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT