Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası

Tarihler: 23 Eylül 2023 Cumartesi ~ 23 Eylül 2023 Cumartesi 23 Eylül 2023 13:00

Yer: Tofaş Spor Salonu

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası Nilüfer Bursa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2023 ~ Eyl 23, 2023

Tofaş Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 23.’sü düzenlenecek Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’nın biletleri satışta.

Yeni sezonda yenilenen kadrosuyla parkede yerini alacak olan TOFAŞ Basketbol Takımı, 2023-2024 sezonu öncesinde hazırlık turnuvasıyla taraftarının karşısına çıkacak.Geçirdiği trafik kazası sonucu 2001 yılında hayatını kaybeden eski milli basketbolcu Cevat Soydaş anısına her sezon öncesi geleneksel olarak düzenlenen organizasyona bu yıl; ev sahibi TOFAŞ'ın yanı sıra Bahçeşehir Koleji, Bursaspor İnfo Yatırım, Çağdaş Bodrumspor, Darüşşafaka Lassa ve Galatasaray NEF katılacak.

20-23 Eylül tarihlerinde Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda düzenlenecek ve basketbol severlere sezon öncesi heyecanlı anlar yaşatacak 23. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’nın biletlerini maçlık olarak satın alabilirsiniz.

#WeStayTOGETHER #BirlikteZaferlere

CEVAT SOYDAŞ KİMDİR?

Etkinlik Kuralları:

- İl Güvenlik Kurulu kararı gereği 23. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’ndaki tüm karşılaşmalar için ayrı ayrı maçlık bilet satışı yapılacak olup; turnuva süresince (TOFAŞ ve Bursaspor İnfo Yatırım’ın maçlarında bu iki takım 1. takım sayılacaktır) 1. takım taraftarları için 202-210 arası No’lu tribünler ile 305-316 arası No’lu tribünler; 2. takım için 211-218 arası No’lu tribünler ile 317-327 arası No’lu tribünler ayrılacaktır. VIP ve Çekme Tribünler ise tarafsız sayılacak ve forma / kulüp ürünlü seyirciler bu bölümlere alınmayacaktır.

- Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu bilet gişeleri, 23. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası bilet satışları için turnuvanın ilk 3 günü saat 12.00’den itibaren; turnuvanın final günü ise 10.00’dan itibaren açık olacaktır. Ayrıca turnuva süresince bilet gişesinden; 2023-2024 sezonu kombine satışları da gerçekleştirilecektir.

- TOFAŞ Basketbol Takımı’nın 2023-2024 sezonu kombineleri 23. Cevat Soydaş Turnuvası’nda tüm maçlarda geçerlidir. İl Güvenlik Kurulu kararı gereği önlem amaçlı tampon bölge oluşturulması ve kombinesiyle salona giriş yapacak kişilerin koltuklarının bu bölümde olması halinde uygun olan koltuğa yönlendirme yapılacaktır.

- 23. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’nda 0-12 yaş arası için bilet istenmemektedir. 13 Yaş ve üzeri için bilet zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT