Çocuklar İçin Ücretsiz Binicilik Kursu Başlatıyor

Çocuklar İçin Ücretsiz Binicilik Kursu Başlatıyor

Tarihler: 04 Kasım 2017 Cumartesi ~ 05 Kasım 2017 Pazar

Yer: İstanbul Veliefendi Hipodromu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2017 ~ Kas 5, 2017

Türkiye Jokey Kulübü (TJK), İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda çocuklara yönelik temel binicilik eğitimi vermeye hazırlanıyor.

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken TJK şimdi de, çocukları küçük yaşta atlarla buluşturarak onlara at sevgisi aşılamak ve gelişimlerini olumlu yönde etkilemek amacıyla, ücretsiz temel binicilik dersleri verecek. Profesyonel bir ekip tarafından Pony atlarla gerçekleştirilecek derslerde, ata yaklaşma, malzeme kullanımı, biniş, oturuş, iniş, dönüş, sürüş, duruş ve baldır kullanımı gibi temel eğitimler alacak çocuklar daha sonra, hafif, orta ve tempolu at binme tekniklerini öğrenecek.

Çocukların hem at binmeyi öğrenmesi, hem de doğayla iç içe bir ortamda eğitici aktiviteler yoluyla keyifli vakit geçirmesini hedefleyen proje, 4-5 Kasım tarihlerinden itibaren cumartesi ve pazar günleri İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilecek. 8-10 yaş grubundaki çocuklara yönelik 30 dakikalık seanslar halinde düzenlenecek binicilik kursundan randevuyla her çocuk haftada bir kez yararlanabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT