Darüşşafaka - Aliağa Petkim

Darüşşafaka - Aliağa Petkim

Tarihler: 23 Ekim 2022 Pazar ~ 23 Ekim 2022 Pazar 23 Ekim 2022 12:30

Yer: Ayhan Şahenk Spor Salonu

Ücret: 1. Kategori 125.00 ₺ - 2. Kategori 60.00 ₺ - Saha içi 1. Kategori 800.00 ₺ - Saha İçi 2. Kategori 175.00 ₺ - Saha İçi 3. Kategori 70.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Derbent Mahallesi, Darüşşafaka Cd. D:14, 34457 Sarıyer/İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2022 ~ Eki 23, 2022
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin en keyifli takımı Darüşşafaka, ligdeki ikinci iç saha maçına Aliağa Petkim karşısında çıkıyor. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Bakken Bears’ı mağlup ederek taraftarını coşturan Daçka’nın eğlence, heyecan ve tutku dolu bu maçında birlikte olmak ve keyifli bir Pazar günü için 23 Ekim Pazar saat 15:30’da Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda buluşalım! #TakımÇalışması **Etkinlik Kuralları:** -Müsabakalara sadece ev sahibi takımın seyircileri alınacak ve misafir takımın seyircilerinin salona girişlerine izin verilmeyecektir. -Sadece e-bilet satışı yapılacaktır. Biletler akıllı cep telefonlarından, el okuyucuları ile kontrol edilecektir. -Etkinlik alanı içerisinde sosyal mesafe kurallarına ve işaretlerine uyulması, alan içindeki yönlendirme ve uyarı anonslarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Tüm Seyirciler biletleri üzerinde belirtilen koltuk numaralarına göre oturmalı, sosyal mesafeye göre belirlenmiş koltuk düzenine riayet etmelidir. **Genel Kurallar:** ·Etkinlik alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekmektedir. ·Etkinlik biletleri sadece e-bilet olarak satılacaktır. ·Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek Etkinlik alanına alınmayacaktır. ·Etkinlik alanına evcil hayvan alınmayacaktır. ·Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır. ·Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası vb.), Selfie Stick ve GoPro çubukları gibi materyaller alınmayacaktır. -Seyircilerin karşılaşma sırasında Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunu’na aykırı eylemlerde bulunması durumunda salon dışına çıkarılması hakkı, Darüşşafaka basketbol Kulübü’ne aittir.

Tüm Bilet Fiyatları:

1. Kategori 125.00 ₺

2. Kategori 60.00 ₺

Saha içi 1. Kategori 800.00 ₺

Saha İçi 2. Kategori 175.00 ₺

Saha İçi 3. Kategori 70.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT