New Moon Yoga

Tarihler: 10 Haziran 2021 Perşembe ~ 10 Haziran 2021 Perşembe 10 Haziran 2021 19:00

Yer: Swissotel The Bosphorus

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Vişnezade Mahallesi Acısu Sokak No: 19 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2021 ~ Haz 10, 2021
"Yeni Ay ile birlikte güneşin battığı dakikalarda kendi bedenimizde yeniden doğuyoruz!

Şehrin kalbinde bir inziva noktası olan terasımızda, Boğaz'ın muhteşem panoramik manzarasına sahip sonsuzluk havuzunun kenarında ruhunuzu benzersiz bir yolculuğa çıkaracaksınız. "

New Moon Yoga Nedir?
Yeni Ay, Ay ve Güneş ilahi hizada olduğunda, döngünün başlangıç aşamasını işaret eder. Bu döngüde ortaya çıkan enerji oldukça güçlüdür ve evrendeki tüm yaşamı etkiler. Biz de evrenin bir parçası olduğumuzdan, bu döngü tazelenmek, değişmek ve dönüşmek için en ideal zamandır. Hareket ederken, enerjinizi harcarken, iletişim kurarken veya düşünürken kendinize karşı nazik olun. Yeniliklerin habercisi olan Yeni Ay evresinde ritüel, meditasyon ve rahatlama için kendinize zaman tanıyın.

Dersin İçeriği
Yeni Ay yogası yaşamın döngüsel doğasını ve özellikle de yenilenme döngüsünü temsil eden ve mat üzerinde yapılan bir yoga seansıdır. İster yeni bir işe başlıyor olun, ister yeni bir girişim planlıyor olun ya da sadece kendi evrim sürecinizi kabul ediyor olun, bu döngüyü kendiniz için kutsal bir yenilenme ritüeli haline getirin. Nefes, esneklik ve güven odaklı Yoga seansını tamamlayarak Yeni Ay gecesine özel dinlenme zamanına geçin. 

Nihan Hantal Hakkında:
Yoga ile 1999'da New York'ta tanıştı. Profesyonel iş yaşamını, hayatında bir şeylerin eksik olduğuna karar verip bıraktı ve OM Yoga New York'tan Yoga’da Uzmanlaşma sertifikası aldı. Hindistan, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, Kıbrıs ve İtalya'da uzmanlık programları ve atölyeler düzenledi. Yoga tarzı; enerjik, eğlenceli ama aynı zamanda da ayrıntılara önem veren şeklinde özetlenebilir.

- Etkinlik Living Teras- Swissotel The Bosphorus, Istanbul’da gerçekleşecektir.- Etkinlik girişinde bilet kontrolu yapılacaktır. Biletler tek kişiliktir.- Kendi matınızı dilerseniz getirebilirsiniz.- Etkinlik boyunca hijyen kurallarına uygun olarak içecek ikram edilmektedir.- Etkinlik sırasında katılımcıların başına gelebilecek kazalardan organizatör firma sorumlu değildir.- Etkinlik detayları organizatör firma tarafından değiştirilebilir.- Etkinlik kontenjanı 10 kişi ile sınırlandırılmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT