Paintball

Tarihler: 31 Aralık 2019 Salı ~ 31 Aralık 2019 Salı 31 Aralık 2019 08:00

Yer: Hobby Arena

Ücret: 1 Kişilik Bilet (200 Boya Topu Dahil) - 110.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2019 ~ Ara 31, 2019
Paintball sporunu ve oyununu en keyifli şekilde yaşayacağınız İstanbulun en yeni paintball sahasıyız. Kaliteli ekipmanlarımız, isabetli ve kırılgan boyatoplarımız ile farklı senaryolara uygun sahamızda adrenalin dolu dakikalar sizleri bekliyor.

Alanında profesyonel ekibimiz ile güvenlik standartlarına uygun bir alanda ister arkadaşlarınız ile ister tek başınıza paintball oyununu ve sporunu tecrübe edin.

1.Paintball:
Toplam seans süresi 1.5 saat olan bu etkinlikte oyun süresi 15er dakikalık periodlar halinde toplam 60 dakikadır. Oyuncular rezervasyon saatinden itibaren 30 dakika süren hazırlık ve bilgilendirme sonrasında oyuna başlar. Paintball oyun alanı 4000m2 dir. Profesyoneller tarafından hazırlanmış bu alanda farklı senaryo seçenekleri içerisinden istediğinizi seçip, ister canınızı dişinize takarak mücadele edin ister kendinize uygun bir gölge bulup bir rakibi uzaktan işaretleyin.

2. xball:
Sıradan sporlardan sıkılan sporcular için birebir. Türkiye Paintball Ligi'nde mücadele eden takımlara katılın ve onlar ile antreman maçları yapın. Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.

3. Açık oyunlar:
Sadece paintball oynamak isteyenler bu etkinlik tam size göre. Tek başınıza veya arkadaşlarınız ile herkesin katılımına açık olan bu seanslarda yeni arkadaşlar edinin, takım ruhunu keşfedin.

- Katılacağınız seansta kontejan problemi yaşamamanız için biletinizi satın aldıktan sonra 0551 204 82 15 numaralı telefonu arayarak rezervasyonunuzu yaptırmanızı rica ederiz.- Oyun alanı 09:00 - 23:00 saatleri arası hizmete açıktır.- Oyun içerisinde görevli personelin uyarılarına ve güvenlik kurallarına uymayan kişiler uyarı yapılmaksızın oyundan çıkartılır, ödemeleri iade edilmez.- Alkollü bir şekilde gelen oyuncu oyuna alınmaz.- 14 yaş sınırı vardır.- Paintball etkinliğine "Açık Oyunlar" dışında en az 10 kişi için rezervasyon alınır ve oynatılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT