Sweat Fest 2018

Tarihler: 06 Mayıs 2018 Pazar ~ 06 Mayıs 2018 Pazar 06 Mayıs 2018 17:00

Yer: Tersane İstanbul, Haliç

Ücret: Ayakta - 45.00 TL - Bu bilet 5-6 Mayıs için geçerlidir.SweatersApp Kullanıcılarına Özel – 23.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2018 ~ May 6, 2018
Şehrin Spor Festivali Sweat Fest seni bekliyor!

5-6 Mayıs’ta tüm sporseverler Tersane İstanbul, Haliç’e! Çünkü Türkiye'nin en geniş kapsamlı spor festivali Sweat Fest; unutulmayacak, yepyeni deneyimlerle şehre ve sana enerji getirecek! 

Birbirini harekete geçiren, destekleyen ve motive edenlerin buluşması için tasarlanan Sweat Fest; bu yıl geçen seneye farkla dopdolu bir program ile tam iki gün sürecek! Bu sebeple spor ve eğlence ile iç içe geçecek festival çevresinde endorfin oranının yüksek olacağı tahmin ediliyor.

Sweat Fest, spora dair tüm bilgileri tek ve kolay ulaşılır bir platformda toplayan SWEATers App tarafından hayata geçirilen bir festival.

İstanbul'un merkezinde daha önce hiç yaşanmamış şekilde farklı spor branşlarının bir araya geldiği, açık havada aktif olarak spor yapabileceğin Sweat Fest; plaj alanı, koşu, SUP, yelken, fitness, kürek, dans, boks, basketbol, plaj voleybolu, CrossFit, cycling, kaykay, yoga, pilates, duvar tırmanışı, çocuk etkinlikleri, spor mağazaları, sağlıklı yeme-içme noktaları ve konserlerle tam sana göre!

İster sporu bir yaşam tarzı olarak yaşıyor ol, ister spora başlamak için küçük bir motivasyon peşinde… #HADİ şehrin ilk ve tek spor festivalini kaçırma!

Detaylar için Android ve IOS mağazalarından SWEATers uygulamasını indirebilirsin.

*** Satın almış olduğunuz bu bilet tüm etkinlikler, markaların ikramları ve workshopları kapsamaktadır.

- Satın almış olduğunuz bu bilet tüm etkinlikler, markaların ikramları ve workshopları kapsamaktadır.- Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır.- Etkinlik alanında kilitli dolaplar ücret karşılığında hizmet verecektir. Mekanda soyunma kabini alanları mevcuttur.- Festival kapılarını sabah 10:00 itibarı ile açacak ve 19:00 itibarı ile kapatacaktır. - Festival alanına araç girişi yoktur. Festivale ulaşım alternatifleri için https://sweatersapp.com/'u ziyaret ediniz.- Festival alanında yiyecek-içecek satışı yapılacağı için dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Bilet; tüm etkinlikler, markaların ikramları, seminer ve workshoplarını kapsamaktadır.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinliğe almama hakkına sahiptir.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Organizatör acil bir durumda, festivali durdurma, seyircileri festival alanında tutma ve festivali erteleme haklarına sahiptir. Festival ertelenmesi durumunda biletler iade alınmayacak veya değiştirilmeyecektir. Biletler bir sonraki uygun tarih için geçerli olacaktır.- Festival girişinde arama görevlilerin katılımcıların çanta ve bagajlarını arama ve festival kuralları dışındaki maddeleri içeri almama hakkına sahiptir.- Bu bileti satın alan kişiler SWEAT FEST festivali kurallarını kabul etmiş ve herhangi bir kural ihlalinde bilet iadesi yapılmaksızın festival alanından çıkartılacaklarını kabul etmişlerdir.- Tersane İstanbul, Haliç aktif olmayan bir inşaat sahasıdır. İş Sağlığı ve Güvenliği çerçevesinde gerekli önlemler alınmıştır. Katılımcılar, alanda tehlikeli ve girilmez olarak işaretli yerlere girmeleri ve etkinlik alanı dışına çıkmaları durumunda her türlü sorumluluğu her bakımdan ve her surette kendilerine ait olduğunu kabul etmiş sayılırlar.- Tüm katılımcılar SWEAT FEST festivali bünyesinde yapılan sportif etkinlikler ve diğer faaliyetlerde her türlü sorumluluğun her bakımdan ve her surette kendilerine ait olduğunu kabul etmiş sayılırlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT