Volkan Artun Dövüş Arenası - World

Tarihler: 31 Temmuz 2021 Cumartesi ~ 31 Temmuz 2021 Cumartesi 31 Temmuz 2021 15:00

Yer: Fuar İzmir - Gaziemir

Ücret: VIP Masa - 8 Kişilik - 5720.00 TL VIP Masa - 4 Kişilik - 3080.00 TL Ring Kenarı Giriş - 880.00 TL Tribün Giriş - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2021 ~ Tem 31, 2021
Volkan Artun Dövüş Arenası dünyanın en kaliteli kickbox sporcularını ilk defa, unlu sanatci CANBAY&WOLKER ve izmir'in en begenilen rock grubu FONDİP'in de eslik edecegi farkli bir eglence konsepti ile World Golden Punch Tournament'de TURKİYE-RUSYA Milli Heyecani ile 31 Temmuz 2021 tarihinde Fuar İzmir - Gaziemir'de sizlerle buluşturuyor.

31.07.2021 tarihinde saat 15:00'da başlayacak ve sabahın erken saatlerine kadar sürecek olan organizasyonumuz, Fuar İzmir alanında yapılacaktır. Organizasyon iki aşamada gerçekleşecektir.

İlk aşama 15:00 ile 23:30 arasında gerçekleşecektir. Bu ilk aşamanın erken saatleri Bazaar mantığında standlarda satış ve tanıtım aktiviteleri yapılırken açık alanın farklı noktalarında eğlenceli oyunlar düzenlenecektir (Boks makinası, şişman giysili Sumo güreşi, Bilek güreşi vb.). Bu sayede sadece bir Kick Box Şampiyona gecesi formatından çıkarak insanların hoşça vakit geçirebilecekleri, ihtiyaçlarını karşılayacak alışveriş yapabilecekleri, yerel ve yöresel lezzetler tadabilecekleri kapsamlı bir organizasyon olacaktır.

Organizasyon 19:30 itibariyle dövüşlerin başlayacağı ve 23:30’a kadar devam edecek bir şampiyonadır. Saat 21:00 ile 23:30 arasında TV8'den canlı olarak yayınlanacaktır. TV8 üzerinden birçok ülkede naklen yayın yapılacaktır. TURKİYE VE RUSYA'dan gelen kemer ve şampiyonluk sahibi 1. sınıf dövüşçüler arasında yapılacak olan maçları Tarık Sayın sunacaktır. Gece sonunda özel şampiyonluk maçı olacaktır.

Organizasyonun ikinci aşaması 24:00 de başlayacak olan After Party önce DJ performansıyla başlayacak sonrasında konser ile devam edecektir. Konserin ardından DJ performansı sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecektir.MİLLİ HEYECANIMIZDA SİZLER DE YANIMIZDA OLUN..

- Etkinlik oturma düzeni Covid-19 tedbirleri göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur.- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- VIP masalar ve Ring Kenarlarının oturma düzeni etkinlik mekanında organizasyon firması tarafından belirlenecektir.- Organizasyon firması bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Yapılacak Kickbox Turnuvası canlı yayınlanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT