Ayça Varlıer & Serhan Aydemir 'Akustronika'

Ayça Varlıer & Serhan Aydemir 'Akustronika'

Tarihler: 10 Haziran 2021 Perşembe ~ 10 Haziran 2021 Perşembe 18:30

Yer: Zorlu PSM - Amfi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: https://www.zorlupsm.com/tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2021 ~ Haz 10, 2021

Etkinliğe katılmak için kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Zorlu PSM’nin gözde açık hava mekanı Vestel Amfi, yeni etkinlik takvimiyle Haziran’da “sosyal mesafeli” olarak açılıyor.

Vestel Amfi’nin yaz programı güçlü ve çeşitli içeriklere yer veriyor. Konserlerden stand-up gösterilerine ve film ve spor gösterimlerine çok renkli bir program sanatseverleri bekliyor. Vestel Amfi’de sosyal mesafeye göre oturma düzenleri ayarlanacak; maske kullanımına özen gösterilecek, dezenfektasyon maksimum düzeyde sağlanacak.

AYÇA VARLIER
1977'de Ankara'da doğan Varlıer, lise eğitimine devam ederken Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek eğitimini burada sürdürdü. Hartford Üniversitesi'ne bağlı The Hartt School'dan mezun oldu. Ülkede bazı oyun ve müzikallerde yer aldı. 2000'lerin başında Türkiye'ye döndü ve 2004'te, ilk televizyon çalışması olan Karım ve Annem dizisinde yer aldı. 2005-2007 arasında yer aldığı Gümüş dizisiyle çıkış yakaladı. 2007'de ilk kez sahnelenen Hisseli Harikalar Kumpanyası'nın başrollerinden biriydi. 2008'de yayın hayatına başlayan Son Bahar dizisinde, ilk kez bir dizi başrolünde oynadı. 2010'da ilk gösterimi yapılan Leyla'nın Evi müzikalindeki performansıyla Afife Tiyatro Ödülü, Sadri Alışık Ödülü ve Vasfi Rıza Zobu Tiyatro Ödülü kazandı. 2013'te, ilk stüdyo albümü Elif yayımlandı. İlerleyen yıllarda Taş Mektep (2013), Günce (2013), Olur Olur! (2014) ve Mavi Gece (2015) filmlerinin başrol oyuncularından oldu. 2015'te ilk kez sahnelenen Fosforlu'nun Hikayesi'nin başrolündeki performansıyla ikinci kez Sadri Alışık Ödülü'nin sahibi oldu. Varlıer, 2017'den itibaren Kalk Gidelim dizisinde rol almıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT