Hasan Can Kaya Stand Up

Tarihler: 04 Mayıs 2019 Cumartesi ~ 04 Mayıs 2019 Cumartesi 04 Mayıs 2019 19:55

Yer: Leman Sahne

Ücret: 1. Kategori - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hasfırın Caddesi Akmaz Çeşme Sok. No:24 (Leman Kültür Beşiktaş Binası 3.Kat) Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 261 21 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2019 ~ May 4, 2019
Stand Up’ın yeni yıldızı Leman Kültür’de!

Daha önce aralarında ‘1 erkek 1 kadın’ın da bulunduğu pek çok projede yazarlık yapan HASAN Can Kaya, gözlem gücüyle, kadın erkek ilişkileri, aile ve sokak yaşantısı ile ilgili algılarımızın fabrika ayarlarıyla oynuyor. Her Cumartesi 20:00’de, Leman Kültür Beşiktaş’da, kendine has mizahı ve benzersiz hikayeleriyle, izleyenlere kahkaha dolu bir performans gösteriyor.  
Milliyet/Cadde  - 29 Mart

2017 Sahnedeki coşkusu ve samimiyeti, müthiş tespitleriyle, kısa sürede kendisine yakıştırılan, ‘’Stand up’ın yeni yüzü’’ yakıştırmasını sonuna kadar hakediyor. Yazarlıktan gelmesinin verdiği avantajla malzemesi çok sağlam. Sahnelerin, böyle komple mizahçı bir genç kazanması heyecan verici..
Medyatava.com  - 28 Mart 2017

‘’Stand up'ın yeni yüzü" olarak tanınan ve kısa zamanda sosyal medyada adından söz ettiren kaya, ilişkileri sorgulatarak güldürüyor. Tespitleriyle, algılardaki ezberleri bozan Kaya, izleyenlerini bir buçuk saat kahkahaya boğuyor.
Ntv.com.tr

Şov’un önemli bir bölümü izleyicilerle atışma ile geçiyor. Bu bir şov; hem risk, hem de büyük bir zenginlik demek. Yani Kaya, her izlediğinizde yeni öyküler vadeden bir komedyen.
Mevlüt Tezel -  Sabah/Günaydın

Anlattığı esprilerinde belli bir sokak yaşantısı, gerçekçilik, gözlem ve deneyim olduğu anlaşılıyor. bu hali ile woody allen'ı çağrıştırıyor. zekice tasarlanmış esprileri üst üste patlatınca ağlamaya başlıyorsunuz. gerçek hayattaki tartışılmaz konuları en absürd noktasından yakalayabiliyor ve ince zekasıyla bunları fırınlayıp tadından doyulmaz bir yemeğe dönüştürebiliyor. bu özelliği ile de mel brooks analojisi pekala yapılabilir kendisi için.
"Ekşisözlük

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT