Kubilay Tunçer - Stand - Up

Tarihler: 15 Kasım 2021 Pazartesi ~ 15 Kasım 2021 Pazartesi 15 Kasım 2021 19:00

Yer: İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi

Ücret: - 73.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2021 ~ Kas 15, 2021
Kubilay Tunçer, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde...

20 yıl. 500 gösteri. Dünyanın En İyi Kabare Sihirbazı-Merlin Ödülü. Belgrad Festivali Birinciliği.

Sydney’den Las Vegas’a on binlerce seyirci.

Dünyaca tanınan sihirbaz ve oyuncu Kubilay QB Tunçer, neredeyse yarısı sahnede geçen bir ömrü yine sahneye taşıyor.  Bu kez “Kubi olmak ya da olmamak” nasıl bir şeydir’i anlatıyor.  Hem de her zamankinden daha komik ve her zamankinden daha şaşırtıcı bir halde.

Tek perde, 80 dakika

*Sahnelerimizde görmeye alışık olmadığımız türden bir karizma (The Independent, Londra)

Kubilay Tunçer
Liseyi ABD’de bitirdikten sonra ODTÜ’de Psikoloji lisansı ve Bilim Felsefesi yüksek lisansı yaptı. Bilgi Üniversitesi'nde , “Kültürel İncelemeler” dalında ikinci bir yüksek lisans yaptı. Aynı üniversitede on yıl süreyle  Kaos Yönetimi ve Kültür Tarihi , Yaşar Üniversitesi’nde sinema  dersleri verdi.

Oyunculuk: 20 den fazla sinema filminde , sayısız dizide ve tiyatro oyununda oynadı. SİYAD ödülü sahibi.
Yazarlık: Senaryoları, tiyatro oyunları, bale librettoları ve yayınlanmış bir çok kitabı var: AFİFE ödülü sahibi.

Sihirbazlık: Sydney’den Las Vegas’a binlerce gösteri yaptı. Sayısız televizyon programı ve şov hazırladı. Belgrad Festivalinde BİRİNCİLİK kazandı. Dünyanın En İyi Kabare Sihirbazı - MERLIN ÖDÜLÜ var.
Çocuk ve gençlere yönelik çalışmaları çok önemsemektedir. Gençlik yıllarında TRT’de yayınlanan SUSAM SOKAĞI programının yazarlığıyla başlayan ve on yıllara yayılmış olan bir merakla çocuk ve gençlik dünyasını takip etmekte ve onlara özel gösteriler sunmaktadır. “Kendi çocuklarımın izleyebileceği şovlar yapmak istedim” diyen QB,

-“Akıllı Çocuklar Kulübü”
-“Magic Box”
-“Sihirbaz Kubi ve Arkadaşları”
şovlarını yıllarca sürdürmüştür.

“Herkes Sihirbaz Olacak “ adlı tiyatro oyunu, Devlet Tiyatrosu, Şehir Tiyatroları ve özel kampanyalar tarafından yüzlerce kez sahnelenmiş ve sahnelenmeyi sürdürmektedir.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.- 10 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 10 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT