5'er Beşer

Tarihler: 17 Nisan 2012 Salı ~ 17 Nisan 2012 Salı 17 Nisan Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Beşiktaş Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çagri Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satis Noktalari, www.biletix.com ve BKM Gişe

Adres: Sinanpaşa Mah. Hasfırın Cad. No:75 Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 24 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2012 ~ Nis 17, 2012

Öğretim görevlisi Aziz Güngör Esen (Ali Sunal), derslerini daha ilgi çekici hale getirmek için, konuları "canlandırmalı" olarak anlatmaya karar vermiştir. Projesine yürekten inanan Esen, dersleri kayıt altına alıpbunları televizyon kanalına satmayı bile düşünür.

Ancak tiyatro kulübünün yeteneksiz, saf ve birbirinden hırslıöğrencelileri ile işler zamanla içinden çıkılmaz hale gelecektir.

Hocasına hayran ve hocasının bu girişiminin hayatının projesiolduğuna inanan İsmail (Alper Kul), mahalle kızı Sinem (İrem Sak) bitirim ve bıçkın Hakkı (Okan Çabalar) ve kadroya yeni katılan Erdem Yener ve Aylin Kontente her hafta evlerimize konuk olacak.

5’er Beşer izleyici ile doğaçlama dialoga giren, her hafta farklı konuların oynandığı ve karakterlerin sahne arkasında yaşadıklarını reality show mantığı ile birleştiren komedi-reality-tiyatro programıdır.

Ali Sunal, Alper Kul, İrem Sak, Okan Çabalar, Erdem Yener ve Aylin Kontente'yi oyuncu kadrosunda buluşturan "5'er Beşer" farklı ve eğlenceli kurgusu ile izleyicileri ekran başında hem güldürecek hem şaşırtacak.

Oyuncular: Ali Sunal, Alper Kul, İrem Sak, Okan Çabalar, Erdem Yener, Aylin Kontente

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT