Bir Karagöz Oyunu - Balık Tezgahı

Bir Karagöz Oyunu - Balık Tezgahı

Tarihler: 26 Aralık 2021 Pazar ~ 26 Aralık 2021 Pazar 13:30

Yer: Samimi Tiyatro

Ücret: Genel Satış 35.00 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com/

Adres: Selimiye Mahallesi , DayeKadın Sk. No:38 üsküdar İstanbul

Telefon: 0(551) 072 6464

Web: https://www.samimitiyatro.com/

E Posta: bilgi@samimitiyatro.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2021 ~ Ara 26, 2021

Anadolu coğrafyası hiç şüphesiz çok kıymetli kültürlerin birleşim noktası.. Altı ve üstü eşsiz değerlerle dolu olan bu topraklarda her dönemde kahramanların varlığını görmekteyiz.

Karagöz ve Hacivat ...İki kadim dost .. Halk Bilim'inin eşssiz ikilisi bu sefer Karagöz Oyunu ''Balık Tezgahı''ile Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun heyecan verici tekniği ile sizlerle.

Tiyatro oyuncusu Aytek Önal 'ın sergilediği oyunda Karagöz ve Hacivat hem eğlendiriyor hem de hassasiyetlerimize dikkat çekiyor..7'den 77 ye herkesin izlediği Karagöz Oyunu'nun gelecek neseillere aktarılması dileğiyle ..Hay Hak!

Karagöz Hacivatın yanına geç gelmesini bahane ederek ona sitem ederken söz arasında BALIK geçince Hacivat dostu Karagöz'e balık almayı teklif eder.Karagöz'ün çok hoşuna gider ancak alacağı balığın parasını isteyince Karagöz hiç oralı olmaz evine kaçar.Karagöz 'ün uykuya dalınca rüyasında sualtına doğru bir maceraya girer.Hacivat gelir onu uyandırır ve uykudan önce sinirlendirdiği için kendini afettirir.ÇEVRE KİRLİLİĞİ ve SOSYAL YAŞAM üzerine mesajları ile Bir KARAGÖZ Oyunu ''BALIK TEZGAHI'' Sizi bir yolculuğa davet ediyor .

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT