Dali'nin Kadınları

Tarihler: 18 Ocak 2019 Cuma ~ 18 Ocak 2019 Cuma 18 Ocak 2019 21:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 110.00 TL 2. Kategori - 77.00 TL Öğrenci - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2019 ~ Oca 18, 2019
Ali Düşenkalkar'ın yönettiği Dali'nin Kadınları oyunu seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

"Marilyn Monroe, Virginia Woolf, Edith Piaf ve Frida Kahlo aynı anda sahnede. Dali’nin Kadınları her biri ayrı renk olan efsaneleri bir araya getiriyor. Çarpıcı ve değişik bir üslup ile sahneye aktarılacak olan ve absürt komedi olarak nitelendirilen, aynı zamanda müzikal, trajedi ve gerilim unsurlarının da olduğu oyunda izleyiciler, olağandışı bir yüzleşmeye tanık olacak. Koyu renkli bir şölen bu!

Bir yer, herhangi bir zaman, Edith Piaf, Frida Kahlo, Marilyn Monroe, Virginia Woolf, bir Kişi, biraz da Dali Salvador Dali, hepsi bir zihnin davetinde... Bazen diğerinin yerine geçiyor öteki, bazen kendi yerini bulamıyor, kimi zaman da dünyadan yardım istiyorlar. Bu sorgu hengamesinde herkes diğerine şüpheyle bakarken, en şaşırtıcı sorular bir çantadan çıkıyor, en beklenmedik yanıtlar masanın altında, geçmişten bir anda, odanın tam ortasında gözlerinin içine bakıyor. Bugün, geçmiş, gelecek, sanat, hayat, sorular... Merhaba komşu, akşam müsaitseniz babamlar sizi tacize gelecek? - Dudağınızın kenarında kırmızı bir şey var, en son öldürürken mi öptünüz? - Bir kadını seversem ne zaman kurşuna dizilirim? Sorularımız, sorunlarımız, hatta travmalarımıza dair öyle bir gümbürtü kopuyor ki, tek bir ses duyulmuyor kimseden. Müzik, dans, kahkaha, gözyaşı ve hüznün sesi dışında elbette...Hep katilin kim olduğunu merak ettik, peki hangimiz yaşıyoruz ki?"

Yazan: Erdi Işık
Yönetmen: Ali Düşenkalkar
Müzik: Gürkan Çakıcı
Işık: Ali Düşenkalkar 
Dekor ve Kostüm: Dilek Kaplan
Oyuncular: Hatice Aslan - Devrim Nas - Hande Soral - Melda Narin Güler - Gülin İyigün - Açelya Devrim Yılhan

- 12 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.                                                                                      - Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.                                                               - Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.                    - Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.                                                         - Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.                                                                                                      - Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.                                                                        - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Öğrenci bileti sınırlı sayıdadır ve Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.                              - Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT