Deniz Kızı Masalı

Tarihler: 29 Ocak 2016 Cuma ~ 29 Ocak 2016 Cuma 29 Ocak 13:00 - 29 Ocak 15:00

Yer: Cevahir AVM FunLub Sahnesi

Ücret: - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2016 ~ Oca 29, 2016
Deniz Kızı Masalı oyunu sömestrda çocuklar için sahnelenecek.

Deniz Kızı, çok neşeli ve sevecen bir yapıya sahiptir. Ama bir gün içini bir huzursuzluk, umutsuzluk kaplar. Ne olduğunu bir türlü anlayamaz. Deniz Kızı'nın arkadaşları Balık Zıp Zıp ve Deniz Yıldızı, Sarışın onun için çok üzülür; ama bu duruma bir çare bulamazlar. Deniz Kızı, denizlerin kralı babasına Büyükannesinin bahsettiği yerleri görmek istediğinden ve insanlarla tanışmak istediğinden bahseder; ama denizlerin kralı bunun çok tehlikeli olduğunu söyler ve kızına izin vermez. Bunun üzerine Deniz Kızı, bir süre kendini dinlemek için yaşadığı ortamı gizlice terkeder ve Zıp Zıp ile Sarışın gizlice onu takip ederler. Bu yolculuk sırasında karşılarına pek çok deniz canlısı çıkar ve bir çok macera atlatırlar. Deniz Kızı bir ağa takılır ve bir süre sonra yorgun düşüp bayılır. Onun yardımına gizlice arkadaşları koşar ve onu kumsala çıkarırlar. Burası bir halk plajıdır. Etrafta simitlerle, kolluklarla yüzen bağırışan çocuklar vardır. İnsanların denizleri kirletmesinden yakınırlar. Daha sakin bir yere doğru gitmek üzere hareket ederken bir kayıkta balıkçının oltasına yakalanan Zıp Zıp'a Sarışın tek başına yardım edemeyince Deniz Kızı'na onu takip ettiklerini söylemek ve karşısına çıkmak zorunda kalır.

Deniz Kızı önce kızar ama sonra Zıp Zıp'ın başı dertte olduğu için birlikte plan yaparlar. Zıp Zıp'ı zorlu uğraşlardan sonra kurtarırlar. Ardından birlikte geri dönmek üzere denizin dibine daldıklarında bir balık adam onları görür ve Deniz Kızı'nı takip eder. Deniz Kızı, sonunda arkadaş olacağı bu adamdan kaçmaya başlar. Yakalandıktan sonra bakalım neler olur? 

Oyuncular: Erkan Pet, Bilge Karatepe, Abbas Tekin, Hakan Öztop, Deniz Başgürboğa, Gizem Akçay

- 3 yaş için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT