Dört Mevsim

Dört Mevsim

Tarihler: 13 Aralık 2018 Perşembe ~ 13 Aralık 2018 Perşembe 20:30

Yer: istanbulimpro /SAHNE

Ücret: Tam 35.00 TL Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Halitağa Cad. Şadırvan Pasajı Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2018 ~ Ara 13, 2018
Sercan Şekerci'nin yönettiği Dört Mevsim oyunu, sizlerle...

Mutlak aşka kavuşmayı arzulayan ve bunu yalnız birbirlerinde bulabileceklerini düşünen Beatrice ve Adam, eşlerini ve çocuklarını geride bırakarak yeniden denemeye karar verirler. Adam'ın amcasına ait olduğunu söylediği dağ evi, onların girdabına ev sahipliği yapacaktır.  Belki buraya daha önce geldiler, belki de hiç... Veyahutta hep buradalardı zaten. Hiç de yabancı gelmeyen bir mevsim dörtgeni sunuyor Adam ile Beatrice'in hikayesi; sanki biz gibi...

Yazar Hakkında
1932-2016 yılları arasında yaşamış olan İngiliz oyun ve senaryo yazarıdır. II. Dünya Savaşı döneminde yetişen Wesker, bağımsız ve özgünlüğü önplanda tutan eserleriyle dikkat çeker. İşçi sınıfı ailesi ve kendi yaşamından edindiği tecrübeleri oyunlarınayansıtmış ve sorgulayıcı, iddialı aksiyonlarıyla tiyatroyu besleyen bir düşünür olarak da kabul görmüştür.

Arnold Wesker, insanların sıradanlaştırılmasını “Lilliputlaştırma” terimiyle ifade etmiş ve buna daima karşı bir tavır takınmıştır. 50’nin üzerinde eseri mevcuttur.

Yönetmen Hakkında
1989 İstanbul doğumludur.Tiyatroyla tanışması 2008’de üniversitede rol aldığı Keşanlı Ali Destanı oyunuylagerçekleşmiştir. 10 yılı aşkın sürede dört farklı özel tiyatroda görev yapan ve 20’den fazla oyunda yer alan Şekerci, halen Tiyatro Mundus’taeğitmen/yönetmen olarak serüvenini sürdürüyor. Ayrıca, Perform Group’ta spor spikeri ve video editörü olarak görev yapıyor.

Oyuncular
Anıl Çalım
Merve Ayteş
Reji Asistanı
Ece Ertürk
Teknik Asistan
Serkan Koçak

Ekip Hakkında
Tiyatro Mùndus, 2018’de kuruldu. Genç ve dinamik kadrosunu 2014-2018 yılları arasında faaliyet gösteren Marmara Drama Topluluğu’ndan alan ekip; kendi kendine yetebilen, tiyatro-eğitim-gelişim üçlemesini misyon edinen bir yapıya sahiptir. Mùndus, sahneye koyduğu eserlerle Türk Tiyatrosu’na, açtığı atölyelerle toplumun gelişimine katkıda bulunmayı hedefler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT