Emlakçıyı Beklerken

Emlakçıyı Beklerken

Tarihler: 15 Ekim 2019 Salı ~ 15 Ekim 2019 Salı 15 Ekim 2019 20:30

Yer: KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi

Ücret: - Tam 79.00 TL Öğrenci 59.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozyatagı AVM. Kat:2 Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 00 14

Faks: 0216 658 00 23

Web: http://www.kkm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2019 ~ Eki 15, 2019
Emlakçıyı Beklerken oyunu, KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi'nde sizlerle.

Birbirinden anormal karakterlere sahip komşuların; bir evde toplanarak hayatlarının en acayip, en unutulmaz gününe tanıklık etmeye hazır mısınız?

Her sezon en az 2 prodüksiyon yaparak repertuvar tiyatrosu geleneğini yaşatan Epizot Görsel Sanatlar bu kez Türk tiyatrosunun duayen isimlerinin kurduğu Yasemin Yalçın tiyatrosuyla güçlerini birleştiriyor ve ilk ortak prodüksiyonları olan “Emlakçıyı Beklerken” oyununu seyirciyle buluşturuyor. Bu ortak projenin yazar ve yönetmeni daha önceden "Her Aşk Biraz Komiktir", "Arabesk Müzikali" ve "Kadın Kafası" oyunlarını da yapan İrfan Kangı. Bu muhteşem komedide  seyirciyi yerinde hop oturtup hop kaldırmayı amaçlayarak muhteşem bir kadroyu bir araya getirdiler. Tiyatro camiasının ustalarından İlyas İlbey, herkesin kalbinde taht kurmuş Ziya Kürküt, komedi denince akla gelen ilk isimlerden biri Orçun Kaptan, yıllardır tv de oynadığı dizilerle evimizden biri olan Melek Şahin, bugüne kadar pek çok ismi tiyatroya kazandıran bir oyuncu ve eğitmen Cenk Tunalı, gerçek bir tiyatro neferi ve eğitmen Kahraman Sivri, tv ve sinema dünyasının yakışıklı ve yetenekli adamı Sertaç Akkaya, yeteneği ve güzelliği ile sahnede bir yıldız gibi parlayan Ecmel İs ve sadece oyunculukta değil dans konusunda da harikalar yaratan Eylül İlbey bu oyunda bir araya geldiler. Provaları yaklaşık 1,5 ay süren oyunun konusu kısaca şöyle...

Ev kiraya verilsin diye emlakçıya bırakılan bir anahtar ve o anahtarı eline geçiren dünyanın en düzenbaz emlakçısı Ferruh Yapar. Hazır boş ve kurulu evi bulunca çapkınlık yapmaya karar veren Ferruh’un eve bir konsomatris çağırması ile başlayan olaylar zincirine bunaklığı ve manyaklığıyla nam salmış komşu Kamuran bey ile başarısız, özenti bir pop şarkıcısı olmaya çalışan Taner ve olayların tam ortasında kendini bulan masum günahsız ama mağdur Latif dahil olur.Tüm bunlar yetmiyor gibi eve çağırılan konsomatris Leman’ı ve Ferruh’u vurmaya gelen Tophaneli Jilet Hasan ile eve kocasını basmaya gelen Ferruh’un eşi Ayten bir de olaylara kafadan giren bir de polis. Daha ne olsun? Ortalık tam 2 saat ve 2 perde boyunca fena karışacak ve bu Türk işi Fars oyununda oyuncular sahnede koşuşturmaktan terlerini, koltuklarda oturan seyirciler de gülmekten gözlerindeki yaşlarını silecekler.

Oyuna ismini veren emlakçımız Ferruh Yapar ın sloganı belli; “Herkes konuşur Ferruh yapar.” İnanmayanı oyuna bekleriz.

Tür: Komedi
Yazan ve Yöneten : İrfan Kangı
Oyuncular : (Alfabetik Sırayla) Cenk Tunalı, Ecmel İs, Eylül İlbey, Kahraman Sivri, Melek Şahin, Orçun Kaptan, Sertaç Akkaya, Ziya Kürküt ve İlyas İlbey
Oyun Süresi: 120 dk.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT