Füsun Demirel

Tarihler: 24 Eylül 2021 Cuma ~ 24 Eylül 2021 Cuma 24 Eylül 2021 21:00

Yer: Kadıköy Belediyesi Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiya

Ücret: 1. Kategori - 90,50 TL 2. Kategori - 79.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2021 ~ Eyl 24, 2021
Füsun Demirel Aşk Dersleri ile,  Kadıköy Belediyesi Selamiçeşme sahnesinde sizlerle...

Yazarlar bu cesur ve içten oyunda; bir insanın cinsel gelişimini, cinsel bilgisizliğin nelere mal olduğunu, eğitim eksikliğini, aile içindeki kapalı, tutucu ilişkinin çocuk gelişimi üzerindeki olumsuz etkilerini, evlilikteki cinsel sorunlar ve benzeri konuları ironik bir dille aktarıyor. Oyun bunları tartışırken aşktan söz ediyor. Duygusal ve fiziksel aşktan.ve eğer sevmeyi, aşık olmayı, cinselliği anlayıp yaşayamıyorsak; dünyayı değiştirmek için kollarımızı sıvarken bir yanımızın eksikliğini hep duyacağımızı ve bunu miras olarakyarınlara taşıyacağımızı hatırlatıyor.

Füsun Demirel'in çevirip, kendi anılarından yola çıkıp günümüz Türkiye koşullarına uyarladığı oyuna  Tek kişilik Diyalog”, “Bant Sistemi” ve “ Tecavüz” adlı ara oyunlar eşlikediyor. Sahneden günümüz koşullarında kadınlık ve erkeklik meselesini kadın bakış açısıyla sunmanın heyecanını yaşayan Füsun Demirel, Serpil Özcan ve Mert Küçülmez tüm kadınları ve  özellikle erkekleri bu dershaneye ya da bu laboratuvara bekliyor..Eğlenirken, gülerken aslında aşk ve  cinselliğe dair ne çok eksiklerimiz olduğunu bize hatırlatıyor.

Künye;
Yazar: Dario Fo – Franca Rame
Çeviren, uyarlayan, Yöneten: Füsun Demirel
Oynayanlar: Füsun Demirel, Mert Küçülmez, Serpil Özcan
Sahne Tasarımı: Mert Küçülmez
Görsel Çizimler: Figen Aydıntaşbaş
Kostüm: Sevinç Suda
Işık: Alev Topal
Işık Kumanda: Erdi Güçlü, İbrahim Süer

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT