Gabo İllias

Gabo İllias

Tarihler: 27 Nisan 2024 Cumartesi ~ 27 Nisan 2024 Cumartesi 20:30

Yer: Asmalı Sahne

Ücret: Tam 250.00 TL Öğrenci 190.00 TL

Nereden Alınır: https://tiyatrolar.com.tr

Adres: Yemenici Abdüllatif Sok. Hoş Apt. No:9 Kat: 1 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0536 875 75 91 - 0532 574 45 57

Web: http://www.asmalisahne.com/

E Posta: info@asmalisahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2024 ~ Nis 27, 2024

".....Placida Linero Yozgat’tan çıkmayan anam, José Arcadio Buendía tarlada gocuğu ile kalp krizinden ölen babam, Ursula İguaran horantanın ortasında bağıran ninem, Pablo Vicario’da abim... Bağrı açık gömleğiyle dalyan gibi süzülen abim."
Yozgat… Metro İstasyonu.... Hayaller.... Kaybedişler....Ve Gabriel Garcia Marquez….

29 yaşındaki bir Metro Güvenlik Görevlisi olan İlyas, yaşadıklarına rağmen hayallerine tutunan bir genç adam. Yerin beş kat altında görünür olmaya çalışırken babası saydığı Marquez yani Gabo; İlyas’ın yolculuğu boyunca onu izleyecek, yol gösterecek ancak yerin altından yeryüzüne çıktığında İlyas bu dünyada hep yalnız olduğunu anlayacaktır.

İnsan ister Yozgat’ın bir köyünde ister İstanbul’da bir öğrenci yurdunda isterse Kolombiya’da bi kasabada olursa olsun karanlığın pençesindedir. Yozgat'tan Kolombiya'ya uzanan bir kompartımandan aidiyetsizlik, kaybolmuştuk ve ironiler üzerine eleştirel bir oyun Gabo İllias sıradan bir adamın aklından geçen sıra dışı şeylerin yolculuğuna çıkartıyor.

Monologlar Müzesi, Asmalı Sahne ortaklığıyla ilk kez Monologlar Festivali'nde kısa hali ile sahnelenen GABO İLLİAS'ı tek kişilik performansla seyirci ile buluşturmanın mutluluğunu yaşarken, yeni metinleri de tiyatromuza kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor.

Oyuncu:Lütfi Can Bulut

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT