İnsanoğlu İnsan

Tarihler: 17 Nisan 2009 Cuma ~ 19 Nisan 2009 Pazar 17 Nisan Cuma Saat 15:30, 18 Nisan Cumartesi Saat 20:30, 19 Nisan Pazar Saat 18:00 - Saat: 20:30

Yer: Halis Kurtça Kültür Merkezi

Ücret: Tam 16,00 YTL- Indirimli 11,00 YTL

Nereden Alınır: Ticketturk Satış Noktaları, www.ticketturk.com, Ticketturk Çağrı Merkezi: 0212 478 06 00 ve Tiyatro Gişesi

Adres: Ressam Salih Erimez Cad. Merdivenköy, İstanbul Göztepe İstanbul

Telefon: 0216 357 28 36-37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2009 ~ Nis 19, 2009

Topluluğun kurucusu Ali Erdoğan, yazıp yönettiği, İLİŞKİME İLİŞME, SANSASYONUN KADAR KONUŞ, TIPKISININ AYNASI, KÜLAHIMA ANLAT, YOLUMUZU BULALIM oyunlarına bir yenisini daha ekledi: İNSANOĞLU İNSAN...

Ali Erdoğan’ın yazıp yönettiği oyunun müziklerini Umut Deniz Topçuoğlu, dekor uygulamasını Murat Kızıldağ, ışık tasarımını Süreyya Karaduman ve Sercan Büyükçınar yaptı.

Oyunda Ali Erdoğan’ın yanı sıra Harika Özovalı Baykal, İsmail Can Törtop, Engin Yağcılar, Eren Kayalı, Esra Güner rol alıyor.

KABARE DEV AYNASI TİYATROSUNDAN KABAREYE TAZE BİR SOLUK: İNSANOĞLU İNSAN
Bir tiyatro düşünün, dramatik tiyatronun olmazsa olmaz kuralı olan “Seyirci dördüncü duvardır” kuralını daha başlar başlamaz oyunun daha birinci dakikasında şakalarla yıkıyor.
Tiyatronun sizli bizli mesafesini ortadan kaldırıp, ölçüyü de elden bırakmadan eğlendirerek, ortamı senli benli bir havaya sokuyor .
Böyle olunca da ortaya sizi sarıp sarmalayan, sıcak, doğal, canayakın, hınzır, eğlenceli, bizden bir oyun çıkıyor.
Bizden bir oyun çıkıyor çünkü bir halk tiyatrosu olan Kabare Dev Aynası, güncel olayları eğlendirici hale getirirken Geleneksel Tiyatromuzun zenginliklerinden, ortaoyunu, meddah, tuluattan da yararlanıyor.
Kurulduğu günden bu yana sadece kabare oynayan ülkemizin neredeyse tek kabare tiyatrosu olan Kabare Dev Aynası oyunlarında bize bizi anlatıyor. Bize ayna tutarak aynada kendimizi daha da önemlisi,aynadaki sırları kulağımıza fısıldıyor.
Yani Kabare Dev Aynası Tiyatrosu, söyleyecek sözü olan güler yüzlü bir tiyatro olarak,sekiz yıldır kabare bayrağını elinden düşürmeden, nitelikli bir eğlencenin peşinden koşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT