Juliet ve Romeo

Juliet ve Romeo

Tarihler: 03 Kasım 2022 Perşembe ~ 04 Kasım 2022 Cuma 20:00

Yer: Maximum UNIQ

Ücret: 1. Kategori - ₺450,00 2. Kategori - ₺400,00 3. Kategori - ₺350,00 4. Kategori - ₺250,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺10,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2022 ~ Kas 4, 2022

Kalıpları yıkan, kışkırtıcı ve düşündürücü eseriyle Birleşik Krallık sahnesinin günümüzdeki en büyüleyici yönetmenlerden biri kabul edilen Ben Duke ilk kez festivalde!

“Gülmekten karnınızı ağrıtacak kadar komik ve bir o kadar da yürek parçalayıcı” – The Times

“Baştan aşağı zekice tasarlamış, keyif veren bir yapım” – The Guardian

“Muhteşem! Sıcaklık ve samimiyet dolu!” – The Independent

Kendi topluluğu Lost Dog’un yanı sıra Hofesh Shechter gibi önde gelen pek çok toplulukla da çalışan Duke, yüce kavramları ve fikirleri gösterişten uzak ögeler, gündelik bir dil, etkileyici müzikler ve güçlü imgelerle dönüştürerek onlarla dünyevi bir alan yaratmasıyla tanınıyor. Her yeni çalışması heyecanla beklenen sanatçı, Juliet ve Romeo’da bu kez Shakespeare’in büyük trajedisini ters yüz ederek hepimiz için tanıdık deneyimlerle dolu, tümüyle orijinal bir eser yaratıyor ve çağdaş bakışı, derin teatralliği ve çok katmanlı yaklaşımıyla yine övgüler topluyor.

Dans ve komediyi ustaca harmanlayan bu sürükleyici oyunda ölmeyip 40’lı yaşlarına ulaşmış Juliet ve Romeo’nun o dillere destan aşkı gündelik hayatın ağlarında çırpınıyor. Sorunlarını çözmek için psikoterapiden hipnoza ve çiftler masajına her şeyi deneyen Juliet ve Romeo, bu kez farklı bir yönteme karar veriyor: İlişkilerindeki belirleyici anları izleyicilerin önünde tekrar canlandırıyorlar. Böylece hepimizin bildiği o büyük ve trajik aşk hikâyesi, en dokunaklı davranışların bile aslında yanlış anlaşılmalarla örüldüğü son derece komik bir hâle bürünüyor. Kelimelerin yerini zaman zaman dans alıyor ve çift birbiriyle çarpışır, yüzleşir ve hatta birbirini ısırırken ilişkilerindeki tüm çabalarının sıradanlığı kelimelerin ifade edebileceğinden de güçlü bir biçimde izleyiciyi sarsıyor. Birbirlerine çektirdikleri tüm üzüntü ve sıkıntıya rağmen trajedi kapıya dayandığında ise birbirlerini umutla destekliyorlar.

Hepimiz için mümkün, ulaşılabilir ve anlaşılabilir bir hikâyeyi zekice, eğlenceli biçimde ve duyarlı bir oyunculukla aktaran Juliet ve Romeo uzun bir hayat ve mutlu bir evlilik için kılavuz niteliğinde!

LOST DOG

Shakespeare’in Romeo ve Juliet oyunundan hareketle

Tasarlayan, Yazan, Yöneten: Ben Duke
Yardımcı Yönetmen: Raquel Meseguer
Işık Tasarımı: Jackie Shemesh
Sahne ve Kostüm Tasarımı: James Perkins
Prodüksiyon Yöneticisi: Dave Sherman
Teknik Sahne Amiri: Tanya Stephenson
Oynayanlar: Kip Johnson, Solène Weinachter
Dil: İngilizce; Türkçe üstyazılı
Süre: Yaklaşık 75’ sürer; ara yoktur.
Yaş Sınırı: +13

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT