Karım Şov Yapıyor

Tarihler: 11 Mayıs 2019 Cumartesi ~ 11 Mayıs 2019 Cumartesi 11 Mayıs 2019 21:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi A Salonu

Ücret: - Tam 79.00 TL Öğrenci 59.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://ckm.kadikoy.bel.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2019 ~ May 11, 2019
Karım Şov Yapıyor oyunu Caddebostan Kültür Merkezi'nde...

Bir evin içine alınan 20 izleyici başlarına geleceklerden habersiz sadece oyun seyretmek için geldikleri bu mekanda oyunun başlamasını beklemektedirler.

Fakat kendilerini bekleyen sürprizden habersiz rahat koltuklarında oyunun başlamasını bekleyen insanlar az sonra tuhaf bir durumla karşı karşıya geleceklerini hissetmeye başlarlar.

Oyun izlemeye geldikleri bu mekanda oyunun birdenbire kendileri olan seyirciler, oyun bitiminde yoksa oyuna mı geldik sorusu ile baş başa kalacaklar ve interektif komedinin en doğru adresinde eğlencenin doruğuna vararak odamızdan ayrılacaklardır.

Sadece 20 şanslı izleyicinin yer bulabildiği Metin Zakoğlu Ev Tiyatrosu’nda yerlerimizin sınırlı olduğunu hatırlatır, elinizde bir kadeh içeceğinizi, çayınız, kahveniz ile bir apartmanın bahçe katındaki gerçek kafenin salonunda rahat koltuklarda ve masalarda oturabileceğiniz yerlerinizi şimdiden ayırtmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Oyuna gelince; Oyunumuzda kaderi üzerine bir karar vermek isteyen anlatıcımız bu kararı tek başına veremeyince kendisine yol gösterecek 20 kişiyi evine davet etmek ister, bunun için de kendisini hiç tanımayan 20 seyirci bulmak için yola çıkan anlatıcımız eşinden habersiz evinin bir odasını gizlice tiyatro salonuna dönüştürüp üstelik bir de biletleri satışa açar. 
Kendisini izlemeye gelen insanlar da bundan habersiz biletlerini alıp oyuna gelip yerlerini alırlar ve oyun başlar. Oyun boyunca kim oyuncu kim seyirci gibi sorularla baş başa kalan izleyenler oyun bitiminde belki de kendi ilişkileri üzerine kafalarındaki soruları da cevaplamış olarak odadan ayrılırlar...

Yazan-Yöneten-Anlatan: Metin Zakoğlu
Süre: 90 dakika (Süre oyunun yapısından ötürü seyirci katılımına göre değişebilir)
Türü: İnteraktif Komedi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT