Komik Tavşan Hopi - Tiyatro Mie

Tarihler: 29 Kasım 2015 Pazar ~ 29 Kasım 2015 Pazar 29 Kasım 2015 13:00

Yer: Profilo KM Küçük Salon

Ücret: 1. Kategori - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cemal Sahir Cad. No: 33 Profilo Alışveriş Merkezi Zemin A Şişli İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Faks: 0212 216 44 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2015 ~ Kas 29, 2015
Komik Tavşan Hopi müzikli çocuk oyunu Tiyatro Mie'nin uyarlamasıyla sizlerle buluşuyor.

"Haydi, Çocuklar Tiyatro Mie’ye! Masal Kahramanları sizleri bekliyor.

Ülkemizde her yaştan izleyicinin severek izlediği, çocuk tiyatrosunda başarılı projelere imza atan Tiyatro Mie, 2015-2016 sezonunu Profilo Kültür Merkezin de açıyor. Ekim ayından itibaren izleyebilirsiniz."

"Komik Tavşan Hopi oyunu" La Fontaine hikâyelerinden oyunlaştırılmıştır. Hayvan karakterlerini konuşturarak insanların ders alacağı fabl olarak adlandırılan öykülerden yazılmıştır. Tiyatro Mie ekibi tarafından yazılıp çocuk oyunu formuna dönüştürülen öyküler " tilki-karga, leylek-tilki, cırcır böceği ve karınca" birleştirilerek tiyatro eseri haline getirilmiştir. Çocuklara tiyatro sevgisini kazandırırken kaliteli dekor müzik ve kostümle çocukların hayal güçlerinin ve estetik bilincinin gelişmesi hedeflenmiştir Oyunun diğer önemli özelliği ise oyunun interaktif olması, çocuklar oyunu izlerken, kendilerini oyuncular gibi hissetmekte hep bir ağızdan oyuna katılmakta yorumlar yapıp oyunculara fikirler vermekteler. Komik Tavşan Hopi Oyunu La Fontene’nin öyküleri ile hem eğitici hem de eğlendirici özellik taşımaktadır

Uyarlayan: Salim Dörtcan
Müzik: Erdem Tarabuş

24 yıldır sizleri müzikal oyunları ile buluşturan Tiyatro Mie 11 farklı oyunla perdelerini açıyor. Sinderella, Pamuk Prenses, Pinokyo, Rapunzel, Bremen Mızıkacıları, Alis Harikalar Diyarında, Küçük Balık Bambam, Kırmızı Başlıklı Kız, Komik Tavşan Hopi ve yeni oyunlarımız Küçük Kurbağa Küçük Kurbağa Kulağın Nerede, Survivor Eğlence Kampı.

- Etkinliği giriş yapacak olan herkes bilete tabidir.- 2 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT