Kuşlar Meclisi

Kuşlar Meclisi

Tarihler: 08 Aralık 2015 Salı ~ 08 Aralık 2015 Salı 19:30

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü

Ücret: Tam: 20 TL, Öğrenci: 10 TL

Nereden Alınır: BÜ Kurumsal İletişim Ofisi,

Telefon: 0212 359 77 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2015 ~ Ara 8, 2015

Boğaziçi Üniversitesi BÜ+ etkinliklerine ‘Boğaziçi’nde Performans’ını da ekledi; Kuşlar Meclisi 08 Aralık’ta Boğaziçi’nde…

Boğaziçi Üniversitesi, BÜ+ etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen “Kennedy Caz” ve “Çoğalan Sesler” etkinlik serilerinin yanı sıra “Boğaziçi’nde Performans” başlıklı yeni bir etkinlik serisi başlatıyor. BÜ+ Boğaziçi’nde Performansın ilk konuğu 08 Aralık’ta sergileyecekleri “Kuşlar Meclisi” oyunu ile Sahnesizler Grubu olacak.

Geçtiğimiz yıl üniversite öğrencilerinin kurduğu Sahnesizler Grubu tarafından sergilenecek ‘Kuşlar Meclisi’ oyunu; tasavvuf edebiyatının en önemli eserlerinden biri olan, Feridüddin Attar’ın Mantıku’t Tayr eserinden son derece beğeni toplayan bir uyarlama.

Oyunun prodüksiyon koordinatörlüğünü, Türkiye’de modern dansın öncülüğünü ve bugün Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne bağlı olan Devlet Konservatuarı Bale bölümünün kuruculuğunu yapan Şebnem Selışık Aksan üstlendi.

“Kuşlar Meclisi”, 08 Aralık, Salı akşamı saat 19.30’da, Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü’nün Garanti Kültür Merkezi’nde izlenebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT