Moonlight- İnteraktif İngilizce

Tarihler: 17 Mart 2019 Pazar ~ 17 Mart 2019 Pazar 17 Mart 2019 13:00

Yer: Sahne Maslak

Ücret: 1. Kategori - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Maslak Mah. Akasya Sk. 2 T108 / 1 Mashattan Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 230 0 230

Web: http://www.sahnemaslak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2019 ~ Mar 17, 2019
İnteraktif İngilizce Çocuk Tiyatrosu Moonlight, minik izleyiciler için sahnelenecek.

Daha önce hiç gece ayın ışığını görmediğiniz zaman endişelendiğiniz oldu mu? Amy’nin oldu. Bu duruma yattığı yataktan çözüm bulamasa da, hayal dünyasında Ay’ın aydınlık yüzünü bulmayı tercih etti.  Rüyalarında çıktığı bu yolculukta gezegenleri tanıyan Amy, sorunun Güneş’ten kaynaklandığını anladığında, ona paylaşmanın önemini anlatmanın bir yolunu buldu. Her şeyi tek başına halledemeyeceğini ve birlikten kuvvet doğacağını anlayan Güneş’in bu duruma ikna olması pek zor olmadı. 

"Neden İzlemeliyim?
Oyun gezegenler ve gökyüzü temaları üzerinden, okul öncesi ve ilköğretim müfredatına uygun olarak hazırlanmıştır. Çocuklara pes etmemenin onları başarıya ulaştıracağını gösterirken, yardımlaşmanın ve arkadaşlığın önemini de anlatmaktadır. Bir çocuğun hayal dünyasının rüyalarına taşındığı bu oyunda, izleyiciler aynı zamanda interaktif şekilde oyuna katılırlar. Bu katılım çocukların hedef dile ilgilerini arttırıp olumlu tutum geliştirmelerine yardımcı olur.

Çocuğum İngilizce bilmiyor, İngilizce tiyatroyu anlar mı?
Oyunda kullanılan İngilizce, dil öğretim metotları sayesinde hiç İngilizce bilmeyen çocuklar tarafından dahi anlaşılır. Oyunu izleyen çocuklar olay örgüsünü ve neler olup bittiğini anlayabilirler. İngilizce ile tanışmamış olan çocuklar, hedef dile olan ilgilerini arttırır ve dil öğrenme süreçleri için zemin oluşturmuş olurlar."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT