Neşeli Günler

Tarihler: 08 Mart 2015 Pazar ~ 08 Mart 2015 Pazar 28 Aralık Saat:13:00

Yer: Halis Kurtça Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 20,00 TL

Nereden Alınır: Mybilet ve Mekan Gişe

Adres: Ressam Salih Ermez Caddesi Gözcübaba Merdivenköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 357 28 36

Faks: 0216 357 28 95

Web: http://http://www.hkkm.gen.tr

E Posta: info@hkkm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2015 ~ Mar 8, 2015

Maria artık her çocuğun ezbere bildiği "DO" Bir külah dondurma..."RE" Masmavi bir dere..."Mi" Denizde bir gemi... "Fa" Gemide bir tayfa..."SOL" Papatyalı bir yol... "LA" Güneşten bir damla... "Sİ" Sevimli bir pisi... şarkısıyla önce kaptan Tramp ın çocuklarına sonra tüm dünya çocuklarına müzik sevgisini aşılar. Maria, yüreği sevgi dolu bir kişidir. En çok doğayı ve müziği sever. Özgür ruhu çoğunlukla başının belaya girmesine neden olsa da bu tertemiz yürekli kız tüm sorunlarla baş etmeyi becerir.

Emekli deniz subayı olan Kaptan TRAMP eşini kaybedip, dört çocuğu ile kalınca Maria ya kadar tam on dört mürebbiye denemiş fakat hepsi de çocuklarla ve kaptanın katı disiplini ile baş edemeyip işten ayrılmışlardır. Maria ise çocuk bakıcılığı konusunda herhangi bir bilgi ve deneyimden yoksun olmasına karşın temiz kalbinin sesini dinleyerek önce çocuklarının sonra da kaptanın güvenini, sevgisini kazanmayı bilir.

Tabii işler başlangıçta hiçte kolay olmaz. Kaptan ne kadar disiplin ve kuralcı ise Maria da o denli inatçı ve kararlıdır. Doğal olarak bu iki karşıt kişilik sürekli ve hemen her konuda çatışma yaşarlar. Birbirinden yaş olarak da karakter olarak da farklı olan bu dört çocuğun tek ortak noktası SEVGİ AÇLIĞI dır. Maria ise doğadaki her şeye sevgi besleyen bir kalbe sahiptir. Bu sayede önce çocuklarla babalarının birbirlerine sevgilerini göstermesini sağlar. Sonra da kaptanla aralarında başlayan yakınlık hayatlarını evlilikle birleştirmeleriyle neticelenir. Ve sonsuza kadar masallardaki gibi mutlu mesut yaşarlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT