Olur Böyle Şeyler

Tarihler: 29 Ocak 2010 Cuma ~ 31 Ocak 2010 Pazar 29-30-31 Ocak 2010 - Saat: 20:0

Yer: Kadıköy Sanat Tiyatrosu

Ücret: İndirimli : 15 TL Tam : 20 TL

Nereden Alınır: www.kadikoysanattiyatrosu.com

Adres: Caferağa Mah. Neşet Ömer Sok. No:9 Kadıköy/İstanbul Fima (Final Marketing) 3. Kat Rıhtım Tansaş ve Akmar Pasajı Yanı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0554 8019665

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2010 ~ Oca 31, 2010
Yüksel Molla’nın yazdığı, Naşit Özcan’ın yönettiği Olur Böyle Şeyler isimli yeni komedi oyunun oyuncu kadrosu, Naşit Özcan, Yüksel Molla, Yakup Yavru, Esra Sancak, Seda Oğuz, Çağdaş Tekin ve Hasan Çayır’dan oluşuyor. Usta ve deneyimli kadrosuyla seyircilerini, büyük şehrin kalabalığından ve karmaşasından çıkartıp, keyifli bir zaman yaşatacak olan komedi, düşündürmeyi de hedefliyor. Olur Böyle Şeyler durumların ve tesadüflerin insan hayatındaki önemini göstermeyi hedeflerken, Türkiye’nin siyasi gidişatına da eğlenceli bir pencereden bakmayı sağlıyor.

Olur Böyle Şeyler tüm seyircilerin kendilerinden bir şey bulabileceği, ailesiyle aile sıcaklığında izleyebileceği bir komedi oyunu. Şimdiden izleyicilerimize iyi seyirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT