Peter Pan

Peter Pan

Tarihler: 16 Kasım 2022 Çarşamba ~ 16 Kasım 2022 Çarşamba 16 Kasım 10:00 - 16 Kasım 12:00

Yer: Mecidiyeköy Cevahir Sahnesi

Ücret: Genel Satış 13:00 113.00 ₺ - Genel Satış 15:00 113.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi Kat 2 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 380 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2022 ~ Kas 16, 2022
"Dünyamıza uzak ve masalsı bir diyardan gelen iki afacan ziyaretçi, tesadüfen girdikleri evde yaşayan küçük bir kızınhayatına dokunmak üzeredir.Yaramaz kahramanlardan biri, Peter Pan adında, periler ve deniz kızlarıyla yaşayan ve kanatlarıolmadan uçabilen sevimli bir çocuktur.Yetişkin olmayı arkadaşlarından ayrılmamak için reddeden Peter, on üç yaşındansonra büyümeyi bırakmış, günlerini oyun ve macerayla geçirmeyi seçmiştir. Bunda da oldukça başarılıdır! İşte bugünlerdenbirinde, en yakın arkadaşı, küçük bir peri olan Tinkerbell ile oynarlarken, Wendy adında hayalperest bir kızla yolları kesişir. Wendy için epeyce korkutucu olan bu ilk karşılaşma, yerini once şaşkınlığa, sonra da coşku ve hayranlığa bırakacaktır.Enbüyük hayalinin gerçekleşebileceğini öğrenen Wendy, kendisini hiç beklemediği bir serüveninin içinde bulur.Ama buserüvende, işler beklendiği gibi kusursuz gitmeyecektir.Tinkerbell’in Wendy ile Peter Pan’ınarkadaşlığını kıskanması ve buhuzursuzluğunu Wendy’ye yansıtması, Peter Pan’ın öfkesini üzerine çekecektir.Kendini dışlanmış ve haksızlığa uğramışhisseden Tinkerbell, üçünü de tehlikeye atma pahasına, diyarda Peter Pan’ın tek düşmanı olan KaptanKanca ile işbirliğinegider.Kahramanlarımız kendilerini bu durumdan kurtarabilecekmidir? Yara alan arkadaşlıklarını tekraronarabileceklermidir? Fantastik bir macerayı anlatan bu hikayede, birbirimize karşı daha anlayışlı olabilmeyi, affedebilmeyive dostluğun değerini öğrenecek, hayallerimizden vazgeçmediğimizde, eninde sonunda gerçeğe dönüşeceklerini göreceğiz."

Tüm Bilet Fiyatları:

Genel Satış 13:00 113.00 ₺

Genel Satış 15:00 113.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT