Pinokyo - Çocuk Oyunu

Tarihler: 29 Aralık 2012 Cumartesi ~ 30 Aralık 2012 Pazar 29 ve 30 Aralık Saat:12:00

Yer: Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi

Ücret: 3,00 TL

Nereden Alınır: www.ibb.gov.tr/sehirtiyatrolari ve Tiyatro Gişesi

Adres: Harbiye Mah. Gümüş Cd. No:3 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 455 39 19

Web: http://http://www.ibb.gov.tr/sites/sehirtiyatrolari

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2012 ~ Ara 30, 2012

Yaşlı kukla ustası Gepetto Baba ormandan eve getirdiği ağacı keserken, ağacın konuştuğunu fark eder ve hemen bir kukla yapmaya koyulur.

Yalnızlıktan çok sıkılan Gepetto Baba için bu kukla diğerlerinden çok farklı olacaktır. Gepetto baba konuşan kuklası Pinokyo'yu kendi çocuğu gibi sahiplenir ancak Pinokyo o kadar yaramaz ve tembeldir ki, hem babası Gepetto'yu çok üzer hem de başı bir türlü dertten kurtulmaz.

Okula gitmek istemeyen ve sürekli eğlence peşinde koşan Pinokyo'nun tek isteği bir gün gerçek bir insan olmaktır. Ancak bunun için Peri'nin sözlerini tutması ve asla yalan söylememesi gerekecektir. Sürekli macera arayan ve yaramazlık peşinde olan Pinokyo için bu hiç kolay olmaz.

Söylenenleri dinlemeyen ve açgözlülükten bir türlü vazgeçmeyen Pinokyo'nun başına öyle şeyler gelir ki, gerçek bir çocuk olabilmek için çok daha dürüst, uslu olmayı ve büyüklerinin öğütlerini dinlemeyi öğrenmesi gerektiğini anlar. Karşılaştığı kötülükleri Peri'nin yardımlarıyla aşmayı başaran Pinokyo sonunda gerçek bir çocuk olmayı hak edecektir.

Yazan: Carlo Collodi
Çeviren: Yılmaz Gruda
Yöneten: Hakan Yavaş
Dramaturgi: Özge Ökten
Koreografi: Selçuk Borak
Müzik: Murat BavliSahne Tasarımı: Taciser SevinçIşık Tasarımı: Mahmut ÖzdemirKostüm Tasarımı: Tomris KuzuYönetmen Yardımcısı: Tankut Yildiz, Göksel Arslan, Okan Patirer
Oyun Yaşgurubu: 7+ Yaş Grubu
Oyuncular: Ayşem Yağmur Ulusoy, Barış Çağatay Çakıroğlu, Burcu Çoban, Elyesa Çağlar Evkaya, Esra Ede, Fahri Kincir, Göksel Arslan, Nurdan Kalınağa, Okan Patirer, Özge O'neill Sarimola, Özgür Dağ, Pelin Budak, Pınar Aygün, Tankut Yıldız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT