Pitchfork Disney: Korku Tüneli

Tarihler: 27 Mart 2010 Cumartesi ~ 27 Mart 2010 Cumartesi 27 Mart Saat: 20.30 - Saat: 20:30

Yer: Rengahenk Sanat Evi

Nereden Alınır: www.sifirnoktaiki.com

Adres: İstiklal Cad. Olivio Han Geçidi Olivio Han Kat:2 Galatasaray Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 32 47 - 0555 361 41 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2010 ~ Mar 27, 2010

PITCHFORK DISNEY: KORKU TÜNELİ
Tiyatro 0.2 2009/2010 sezonuna, ünlü İngiliz oyun yazarı Philip Ridley’den “Pitchfork Disney: Korku Tüneli” ile devam ediyor.
Oyun, Doğu Londra’da evlerine kapanmış ikiz kardeşler Presley ve Haley Stray’in korkuları, kâbusları ve geçmişleriyle ilgili problemleri etrafında gelişir. Çikolataya bağımlı yaşayan kardeşler, kapılarının üzerinde bulunan çeşitli kilitlerle korku dolu dış dünyadan korunmakta ve uyumak için uyku hapı kullanmaktadırlar. Presley’nin pencereden gördüğü iki yabancı Cosmo Disney ve Pitchfork Cavalier ile garip huzurları son bulacaktır. Korkuları, kâbusları ve geçmişleri ile yüzleşmeleri gerekecektir.
Hayalle gerçeğin birbirine karıştığı bir ortamda kardeşlik, geçmiş, cinsellik, nükleer savaş, kimyasallık, dış dünya ve değişen yaşam koşulları üzerine etkileyici bir oyundur.

Presley: “Sen uslu bir kızsın Haley. Bunu biliyor musun?”
Haley: "Uslu olup olmamamın bir önemi yok. Her şey patlarken değil. Hiçbir hatamız olmamasına rağmen birçok şey bizi toz duman edebilir. Kendimizi kurtarmak için yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Beni korkutan da bu!”
Presley:“Tekrar anlatayım mı?”

Yazar Hakkında: 29 Aralık 1964 yılında doğan Philip Ridley, 1991`de yazdığı ilk uzun oyunu "The Pitchfork Disney" ile 1990 sonrasının en önemli İngiliz yazarlarından biri olmuştur. Eğitimini St. Martin Sanat Okulu’nda Resim dalında gördükten sonra çeşitli sanat dallarıyla(resim, fotoğraf, edebiyat, sinema, tiyatro) profesyonel olarak uğraşmıştır. Çocuklara ve gençlere yönelik oyunlar da yazan Ridley’in yetişkinlere yönelik ilk oyunu olan "The Pitchfork Disney / ” ilk gösterimini 1991`de Bush Theatre`da yapmıştır.

Yazan: Philip RIDLEY
Yöneten: Sami Berat MARÇALI
Çeviren-Dramaturji: Özlem KARADAĞ
Oyuncular: Banu Çiçek BARUTÇUGİL, Murat MAHMUTYAZICIOĞLU, Ushan ÇAKIR, Eyüp Emre UÇARAY
Proje Ekibi: Eyüp Emre UÇARAY, Heves Duygu TÜZÜN, Sami Berat MARÇALI
Müzik-Efekt Tasarım: Ersen KUTLUK
Işık-Dekor Tasarım: Meltem TOLAN, Eyüp Emre UÇARAY
Kostüm Tasarım: Meltem TOLAN
Afiş Tasarım: Cemre YEŞİL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT