Richard

Richard

Tarihler: 06 Eylül 2023 Çarşamba ~ 06 Eylül 2023 Çarşamba 23:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - ₺649,00 2. Kategori - ₺517,00 3. Kategori - ₺429,00 4. Kategori - ₺330,00 5. Kategori - ₺275,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2023 ~ Eyl 6, 2023

Okan Bayülgen, Shakespeare’in ünlü trajedisinden hareketle yazıp yönettiği Richard ile ilk kez İstanbul Tiyatro Festivali’nde! Kalabalık oyuncu kadrosu içerisinde Bayülgen’in de Richard karakterini canlandıracağı bu oyun, farklı disiplinlerden sanatçıları bir araya getiren Kabare Dada tarafından hayata geçiriliyor. Seyircileri ise sürprizlerle dolu ve heyecanlı, unutulmayacak bir deneyim bekliyor.

2012 yılında İngiltere kralı III. Richard'ın kemikleri bir otoparkta bulunur. İskeletin adli tıp uzmanlarınca araştırılıp, kanıtlanması uzun bir zaman alacaktır. Tam o sıralarda küçük bir tiyatro topluluğu ise Shakespeare’in en önemli eserlerinden III. Richard oyununun provalarını yapmaktadır. Olaylar, polis tarafından aranan birinin tiyatroya sığınması ile rayından çıkar. Kendini Richard olarak tanıtan ve var olan düzene, sanatın mevcut kurumsal, etik ve hiyerarşik yapısına karşı olan bu adam, önce III. Richard rolünü, daha sonra da yönetmen koltuğunu ele geçirir. Bir yandan hoşgörülü ve demokrat sanatçıların desteğini alırken, diğer yandan tiyatronun çatısından insanların özel hayatlarına kadar her şeyi yıkarak sahneye alışılagelmemiş bir prodüksiyon koyacaktır.

Unutulmaz televizyon programlarının sunucusu, oyuncu, seslendirmen, fotoğraf sanatçısı, yönetmen kimliğiyle ülkemiz eğlence ve sanat dünyasına damgasını vurmuş isimlerden Okan Bayülgen, MSGSÜ Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra kariyerine Devlet Tiyatrolarında oyuncu ve yönetmen olarak başladı. Son olarak Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği Amadeus’ta üç sezon boyunca Mozart karakterine hayat veren Bayülgen seyircilerin bir kez daha beğenisini topladı.

Yazan, Yöneten: Okan Bayülgen
Proje: Nihal Usanmaz, Kubilay Çamlıdağ, Yıldırım Fikret Urağ, Orkun Dökmeci
Dramaturji: Dilek Tekintaş
Işık Tasarımı: Kemal Yiğitcan
Dekor Tasarımı: Efter Tunç
İllüstrasyon: Kutlukhan Perker
Video ve Görüntü Tasarımı: Samet Karaman

Ara dahil yaklaşık 120’ sürer.
Yaş Sınırı: +18

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT