Sadece Arkadaşız

Tarihler: 10 Mart 2009 Salı ~ 11 Mart 2009 Çarşamba 10-11 Mart Saat 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Ortaköy Kültür Merkezi Afife Jale Sahnesi

Ücret: Tam: 39,00 TL, İndirimli: 34,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Ortaköy Afife Jale Sahnesi Gişe

Adres: Beşiktaş Belediyesi Ortaköy Kültür Merkezi Dereboyu Cad. Princess Otel yanı Ortaköy Ortaköy İstanbul

Telefon: 0212 260 09 25

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2009 ~ Mar 11, 2009
Karakterler / Oyuncular
Tuna Karlı / Onur Şenay: O bir Psikoloji Yüksek Lisans öğrencisi. Biraz içine kapanık, biraz da ana kuzusu. Hayatında ilk defa annesinin elini bırakıp, kendi başına ayakta durabilmek uğruna dünya için küçük, fakat kendisi için büyük bir adım atmaya çalışıyor.
Ege Seçilmiş / Murat Şenol: Sevimli, yakışıklı, sokulgan, maço, dağınık ve gerçek bir iş kolik. En sevdiği yemek patates kızartması ve pizza, bir de mayonez ve ketçaba bayılıyor. Arabasına ve Fenerbahçe`ye âşık. Karısı tarafından terk edilmiş adam büyük mücadelelerle karısını geri kazanmaya çalışıyor.
Dicle Seçilmiş / Deniz Akkaya: Okuduğu kitaplarla yıllar sonra kendi içindeki ışığı fark edip kendisi için karar alan Dicle, içindeki ışığın beklediği kadar parlak olmadığını fark ediyor. Kötü bir aşçı, temizlik hastası. Ayrıca yanından ayırmadığı üç şey: Yoga pedi, pilates topu ve kuzucuğu… Hiç tanımadığı iki kişiyle aynı evi paylaşıyor olması onun için gerçekten zor.
Nehir Islak / Levent Can: On parmağında on marifet. Şarkıcı, terzi, oyuncu... Ailesi tarafından arada bir sevildiği için “arada” kalmış biri. Kendini bulmaya çalışıyor. Tek derdi para kazanmak.
TİYATRO ŞEN AY
SADECE ARKADAŞIZ

2 Perde / Güldürü
Tuna, Dicle ve Nehir, birbirlerini tanımadıkları halde Cihangir’de bir evde mecburiyetten biraraya gelirler. Karısı Dicle’yi yeniden kazanmaya çalışan Ege de üçünün ilişkisine dahil olmaya çalışır ve evlerine girebilmek için de türlü oyunlar oynar. Birlikte yaşamanın getirdiği zorluklar, sorunlar ve uyumsuzluğun içindeki uyumu dile getiren Sadece Arkadaşız, insanların birbirine göstermiş olduğu anlayışı eğlenceli bir şekilde sorguluyor.

Yazan: Onur Şenay
Yöneten: Özdemir Çiftçioğlu
Dekor: Melike Kurt

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT