Sanat

Sanat

Tarihler: 14 Nisan 2023 Cuma ~ 14 Nisan 2023 Cuma 20:30

Yer: Moda Sahne

Ücret: Tam 140,00 ₺ Öğrenci 110,00 ₺

Nereden Alınır: https://biletinial.com/

Adres: Caferağa Mah., Halil Etham Sok No:34 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 58 01

Faks: 0216 330 58 02

Web: http://www.modasahnesi.com/

E Posta: bilgi@modasahnesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2023 ~ Nis 14, 2023
Yasmina Reza’nın kendi hayatında yaşadığı bir olaydan yola çıkarak yazdığı bu oyunda, üç eski arkadaş, Marc, Serge ve Yvan, yıllar süren dostluklarını, hayatlarına yeni giren bir tabloyla sorgulamaya başlarlar. Arkadaşlığın ‘’kusur’’ları, bir sanat eserinin bazen karşısında, bazen içinde, bazen arkasında belirmeye başlar. Dostluklarda hala keşfedilecek çok şey vardır. … Marc: Not mu aldın? Yvan: Evet, çünkü çok komplike. Okuyayım mı? Serge: Oku. Yvan: ‘Eğer ben ben olduğum için bensem, sen de sen olduğun için sensen, ben benim sen de sensin. Ama, ben, sen sen olduğun için bensem, sen de ben ben olduğum için sensen, o zaman ben ben değilim, sen de sen değilsin.’ (sessizlik) Marc: Kaç para veriyorsun sen ona? Yvan: Seansı dört yüzden haftada iki kere. Serge: Çok iyi para. OYUN KÜNYESİ: Yazan: Yasmina Reza Çeviren: Gencay Gürün Yöneten: Çağlar Yalçınkaya Oyuncular: Cihat Süvarioğlu Mehmet Solmaz Mücahit Koçak Yönetmen Yardımcısı: Erdal Baran Şahin Sahne Tasarımı: Çağlar Yalçınkaya Işık Tasarımı: Engin Adeka Müzik: Şinasi Sırkıntı Asistanlar: Barış Bilgiç, Mücahit Bahçe Afiş Tasarım: D’art Duvar Fotoğraf: Ali İhsan Elmas Organizasyon: Fatih Aydın Entertainment ### **Etkinlik Kuralları:** -Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. -Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. -Etkinlik biletlerinde değişiklik ve iade yapılamaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT